Asta da virilitate: a facut sex pana a orbit.Orgasm distrugator! Adta a patit un tanar londonez in varsta de 29 de ani. El a ajuns recent la Urgente dupa o partida "viguroasa" de sex cu iubita lui. Tanarul le-a explicat doctorilor ca dupa ce a avut orgasm a orbit complet la ochiul stang. Pentru unii sexul poate fi un sport extrem! Un tanar de 29 de ani a vrut sa isi impresioneze iubita cu prestatia lui sexuala. A incercat "manevra valsalva" pe care o invatase dintr-un ghid de sexualitate (n.r. si-a incordat abdomenul, si-a tinut respiratia si a creat o presiune mare in zona toracelui). Conform sexologilor, aceasta manevra mareste placerea sexuala, dar poate avea consecinte devastatoare la nivelul sistemului circulator periferic, noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cat costa un fir electric pus la licitatie care a apartinut lui Thomas Edison.Firul electric din cupru era folosit pentru a ilumina casa din New Jersey a inventatorului si a facut parte din instalatia primei demonstratii a lui Edison din anul 1880. Thomas Alva Edison a facut prima demonstratie publica prin iluminarea unei strazi din Menlo Park, New Jersey in ajunul Anului nou din 1879, scrie Atlas Obscura. A repetat experimentul, cateva luni mai tarziu, urmarind iluminarea unei zone mai mari, inclusiv casa sa, cu ajutorul primului sistem electric subteran. "Acesta a fost primul experiment al unei instalatii electrice subterane, care era cruciala pentru a face ca lumina electrica sa fie o optiune viabila pentru iluminarea orasului", a precizat Paul Israel, citat de site-uldescopera.ro.

Aceasta sonerie scumpa te convinge ca iPhone X e ieftin.iPhone X putea fi unul dintre cele mai scumpe gadgeturi din 2017, daca nu lansa o companie mai putin cunoscuta soneria de 100.000 de dolari. In mod surprinzator, exista in continuare foarte multe companii dedicate imbracarii unui dispozitive relativ simple in aur, diamante, safire si alte pietre pretioase. In continuare vorbim de un produs relativ simplu, dar ca artificiile estetice il transforma intr-unul foarte scump. De aceasta data, este vorba de o sonerie care te lasa cu gura cascata. Bijuteria din imaginile alaturate este dedicata amatorilor de case inteligente cu buzunare adanci. In loc sa fie o sonerie obisnuita, face o treaba foarte buna in a filma cine suna la usa si in a-ti oferi un flux video de inalta calitate pe mobil, scriePlaytech.

Un barbat va zbura cu o racheta construita de el pentru a dovedi ca Pamantul este plat. Dorind sa dovedeasca faptul ca astronautii au creat o teorie a conspiratie cu privire la forma Pamantului, un californian intentioneaza sa se lanseze sambata la o inaltime de 548 de metri, cu o racheta construita de el. Mike Hughes a declarat ca lansarea de sambata va marca primul pas al planului sau ambitios de dovedire a faptului ca Pamantul este plat. Washington Post relateaza ca ultimul test al planului barbatului de 61 de ani este sa zboare la cativa kilometri deasupra Pamantului, de unde sa realizeze o imagine cu planeta plata. ''Voi inchide orice discutie cu privire la acest Pamant rotund,'' a declarat Hughes in cadrul unui interviu pentru strangere de fonduri. In cadrul interviului au fost discutate subiecte precum o presupusa conducere a NASA de catre masoni sau realizarea unor rachete false de catre Elon Musk, aratadescopera.ro.

Cum angajezi bona pentru animale de companie? Sute de romani au transformat pasiunea pentru animale intr-o meserie."Stapanii de animale ii considera proprii lor copii si nu au intotdeauna unde sa ii lase. Evident ca exista pensiuni si hoteluri pentru animale, dar acolo sunt tratati de angajati, bagati in custi, nu sta nimeni sa ii ingrijeasca pesonalizat, asa cum poate face un pet sitter, sau guvernanta de pisici si catei, cum o numesc eu, sau bona pentru aceste animalute. Un stapan de animalut contacteaza pet-sitterul, spune ce preferinte are animalutul, ce mancare prefera, care sunt orele de plimbare, se stabileste de comun-acord orarul, iar omul respectiv isi vede de vacanta lui fara sa stea cu stresul ca animalutului i se poate intampla ceva", povesteste Corina Ilie, care este dadaca pentru animale in Bucuresti, citata deLibertatea.