Profesoara, acuzata ca a intretinut relatii intime si a consumat cannabis cu un elev. O profesoara din Texas, SUA, a fost acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de 15 ani, in masina sa. Michelle Schiffer, in varsta de 23 de ani, a fost acuzata de relatii cu caracter nepotrivit pe care le-a avut cu elevul ei de la liceul Cypress Springs din Houston. Aventura lor ar fi avut loc vara trecuta si se pare ca cei doi ar fi consumat cannabis. Profesoara a fost suspendata si a fost dusa la inchisoare, iar cautiunea i-a fost stabilita la 30.000 dolari, scrieStirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un preot scotian ii indeamna pe oameni sa se roage ca printul George sa fie homosexual. Care e motivul. Un preot din cadrul Bisericii Episcopale a Scotiei ii indeamna pe oameni sa se roage pentru ca printul George, in varsta de patru ani, sa fie homosexual. Acesta explica si motivul si anume ca orientarea sexuala a mostenitorului tronului britanic ar putea sa accelereze casatoriile gay de catre Biserica Anglicana, relateaza agentia France Presse."Mijlocul cel mai rapid de a face Biserica Anglicana sa devina mai primitoare este sa ne rugam ca printul George sa fie binecuvantat intr-o buna zi cu iubrea unui frumos barbat tanar￯, a declarat reverendul Kelvin Holdsworth, un sustinator al comunitatii LGBT, care este la randul sau homosexual, potrivitLibertatea.

Fostul ministru al apararii din Canada sustine ca Pamantul este vizitat de zeci de ani de extraterestri.Fostul ministru al apararii din Canada considera ca extraterestrii au vizitat frecvent Pamantul timp de zeci de ani, de asemenea el sugereaza ca autoritatile mentin contactul constant cu aceste fiinte extreterestre. Paul Hellyer, fostul ministru al apararii din Canada in perioada Razboiului Rece, sustine ca detine informatii confidentiale potrivit carora autoritatile si guvernele au format o alianta cu fiintele de pe alte planete. In 1995, a declarat pentru prima oara ca extraterestrii exista cu adevarat pe suprafata Pamantului. Din acel moment a devenit un personaj cunoscut al comunitatilor ce cauta fiinte extraterestre, relateazaDescopera.

Grenada gasita intr-o cutie pentru donatii. O batrana ar fi pus-o acolo.Ancheta in SUA, dupa ce o femeie ar fi lasat o grenada in cursul unei campanii de donatii. Grenada de mana a fost gasita de angajatii organizatiei caritabile Goodwill din Los Angeles. Acestia spun ca dispozitivul explozibil ar fi fost pus intr-o cutie de donatii lasata de o femeie in varsta. Grenada era ascusa printre diversele obiecte donate de batrana, noteazaStirile ProTV.

Caz socant: o femeie a trait timp de 15 ani cu un fat in pantec. Caz socant in India, unde doctorii au facut o descoperire crunta, dupa ce o femeie s-a plans de dureri in zona abdomenului. Medicii au descoperit ca aceasta a trait timp de 15 ani cu un fat in pantec. Femeia in varsta de 52 de ani a inceput sa se simta tot mai rau in ultima perioada. Ea a suferit de dureri in zona abdomenului timp de mai multi ani, insa doctorii ii dadeau calmante si pastile pentru aciditate. Cum starea ei s-a inrautatit, ea a fost la un alt control. A ajuns la un specialist care a facut o descoperire socant. Femeia avea un fat in pantec. Ea facuse un avort in urma cu 15 ani, deoarece familia nu a fost de acord sa mai aiba un copil, anuntaLibertatea.