Un barbat a facut sex cu iubita lui moarta pentru "a o trezi". Un american de 39 de ani din Connecticut a recunoscut in fata instantei ca a facut sex cu iubita lui moarta, dar spune ca a facut asta pentru "a o trezi". Barbatul, pe numele sau Aaron Graser, din orasul Willimantic, a fost condamnat la un an de inchisoare dupa ce a pledat vinovat de un atac sexual asupra unui cadavru si de incalcarea probatiunii. El a povestit in fata instantei ca in luna ianuarie a ajuns acasa unde locuia cu iubita sa si a gasit-o inconstienta si inconjurata de ace de heroina. Vazand-o in aceasta stare a considerat ca cea mai buna metoda pentru ￯a o trezi￯ este sa intretina relatii sexuale cu ea. El a spus ca era sigura ca in acest fel femeia se va trezi pentru ca ura sa faca sex cu el, scrieLibertea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O gluma se putea termina tragic pentru un britanic. 5 pompieri au luptat sa-l elibereze. O gluma se putea incheia tragic pentru un britanic, dupa ce prietenii lui au incercat sa glumeasca pe seama sa si l-au provocat sa-si bage capul intr-un cuptor cu microunde. Pentru eliberarea tanarului de 22 de ani, cinci pompieri si-au petrecut o ora pentru a-l reusi sa-l salveze. Prietenii lui au incercat sa glumeasca si i-au pus tanarului o punga in cap, dupa care au turnat ciment.Pentru a obtine forma dorita, tinerii i-au spus baiatului sa isi bage capul in cuptorul cu microunde, pe care l-au folosit drept "matrice". Prietenii acestuia au incercat timp de 90 de minute sa-l elibereze, dar fara rezultat, relateazaStirile ProTV.

S-a jucat pe computer si a facut 15 milioane euro. Este cel mai tanar milionar care are propriul canal pe YouTube! Dan Middleton (26 de ani) a intrat in topul milionarilor britanici dupa ce si-a depus declaratia de venit. El a fost angajat la un supermarket Tesco, si-a dat demisia si a inceput sa se joace Minecraft. Se flima in timp ce termina fiecare nivel din joc si a reusit sa stranga peste 200.000 de admiratori. In 2013 s-a insurat, la scurt timp dupa ce a terminat facultatea la Universitatea din Northampton. Recent, el a intrat in topul bogatasilor, cu o avere de peste 15 milioane de dolari. La 26 de ani, Dan este cel mai bogat "YouTuber" din lume, anuntaClick.

O versiune mai mare a Pamantului care poate sustine viata a fost gasita de astronomi la o distanta relativ mica fata de noi. K2-18b, o planeta mai putin cunoscuta aflata dincolo de Sistemul Solar, isi orbiteaza steaua gazda in zona habitabila si se gaseste la 111 de ani lumina distanta fata de noi. Recent, un studiu a scos la iveala ca aceasta are un vecin, o alta planeta stancoasa de dimensiuni mari. Mai mult, in noul studiu, K2-18b a fost considerat de echipa internationala de cercetatori ￯un super-Pamant alcatuit din materie solida, precum planeta noastra￯. Astfel, aceasta poate avea apa la suprafata, facand-o un candidat important pentru o planeta cu viata. In timpul studiilor, cercetatorii de la Universitatea Texas si Universitatea Montreal au observat ca exoplaneta are un vecin, pe K2-18c. Din pacate, este improbabil ca aceasta sa poata sustine viata. Ambele planete orbiteaza pitica rosie K2-18, localizata in constelatia Leului, noteazaDescopera.

Restaurant dedicat nudistilor! Foie gras si vin rosu, in costumul lui Adam. Parisul este cunoscut pentru restaurantele sale pline de eleganta si pentru felurile de mancare centrate pe delicatesele precum branza cu mucegai. Turistii sunt atrasi de rafinamentul afisat de francezi si de vinul dulce de aici care completeaza atmosfera romantica care domina peste tot Parisul. Un patron cu o inventivitate aparte a deschis un restaurant nerecomnandat celor care vin in Franta pentru a experimenta rafinamentul! Parisul are acum propriul restaurant in care turistii, dar si localnicii pot servi cele mai pretentioase feluri de mancare fara sa fie obligati sa respecte o tinuta vestimentara la fel de eleganta. Din contra, aici ei pot manca preparate din bucataria frantuzeasca purtand doar costumul al lui Adam si al Evei, scrieClick.