Un barbat a tinut timp de 20 de ani o "epava" a unui Porsche in garaj. Cati bani a primit in schimbul masinii si cum arata acum. Muzeul Porsche a expus recent un model cu totul special. Signal Red a fost construit in 1964 in doar 500 de exemplare, el avand la inceput numele de 901. Modelul expus de Porsche in muzeul sau este cel de-al 57-lea din seria Signal Red. Proprietarul vehiculului era un batran care a visat timp de doua decenii sa il reconditioneze, insa nu a reusit. Cei de la Porsche au aflat de existenta "epavei" si au decis sa o cumpere. Acestia au platit 126.000 de dolari in schimbul ei, scrieSport.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un gigant tehnologic isi plateste angajatii in Bitcoin. Unul dintre cei mai importanti jucatori japonezi din industria online, GMO Internet a decis sa isi plateasca angajatii partial in Bitcoin. Asta inseamna ca in fiecare luna, o parte semnificativa din salariu va fi achitata intr-un portofel virtual. In mod surprinzator, oficialii companiei au afirmat ca gestul este menit sa ajute oamenii sa inteleaga mai bine modul in care functioneaza banii virtuali. Tranzitia de la Yen la Bitcoin pentru salariatii GMO Internet va incepe in luna februarie a anului viitor, potrivitPlayTech.

Un grup de specialisti din Cluj vrea sa extraga vitamina C din patrunjel. O echipa de cercetatori de la un institut din Cluj-Napoca a initiat un proiect de extractie a vitaminei C din patrunjel, planta care contine de patru ori mai multa vitamina decat portocala, o astfel de solutie de imunizare a organismului fiind mult mai ieftina. "Un kilogram de patrunjel este echivalentul a patru kilograme de portocale din punctul de vedere al continutului de vitamina C, astfel incat aceasta planta este o alternativa mai ieftina la citrice pentru cresterea imunitatii in sezonul rece", a spus Loredana Soran, director de proiect din cadrul Institutului National de Cercetare, citata de Descopera.

Recordul de viteza al Hyperloop One ne apropie de transportul viitorului. Virgin Hyperloope One, una dintre cele mai importante companii din industria dedicata realizarii viziunii lui Elon Musk legate de transportul viitorului, a stabilit un nou record de viteza. Trenul s-a deplasat in tubul de vid cu o viteza de 387 de kilometri pe ora. DevLoop din desertul Nevada, la Nord de Las Vegas, s-a deplasat intr-un tub de aproape opt metri inaltime, pe o distanta de 287 metri, informeazaPlayTech.

De ce bataia nu ajuta de fapt la nimic.Copiii care sunt loviti au mai multe sanse sa devina rebeli, spun studiile. Ei pot dezvolta relatii distante cu parintii. Pot chiar sa confunde diferentele dintre iubire si abuz psihic atunci cand sunt adulti, spune Jeff Temple, un profesor de psihiatrie de la Universitatea de Medicina din Texas. Stresul cronic produs de pedepsele copilariei poate sa le deterioreze sanatatea fizica odata ajunsi la maturitate si sa fie predispusi la boli de inima, artrita si obezitate, scrie Vice.