Isi vinde virginitatea ca sa le ia casa parintilor.Socant! Tanara italianca Nicole, de 18 ani, a anuntat recent prin intermediul unui site pentru escorte de lux din Marea Britanie ca isi vinde virginitatea. La scurt timp de la inceperea licitatiei, bogatasi din intreaga lume au ridicat cota la un milion de euro. Si asta pentru ca au fost profund impresionati de povestea tinerei care vrea sa le cumpere parintilor ei o casa, sa isi stranga bani pentru a face facultatea de management, la Cambridge, in Marea Britanie, si pentru a-i asigura un viitor surorii ei mai mici. Nicole a luat decizia de a-si vinde "bunul cel mai de pret" la 16 ani, dar nu a facut pasul decat dupa majorat. "Am avut un iubit la 16 ani care voia sa facem dragoste, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un presupus OZN vertical a fost inregistrat pe cerul din Mexic.Un videoclip in care apare un posibil OZN a fost distribuit pe retelel sociale, adeptii teoriilor conspiratiilor fiind entuziasmati ca acesta ar putea fi ''primul OZN al anului 2018''. Un videoclip cu un presupus OZN a circulat recent pe retelele sociale. Conform Tech Times, imaginile au fost inregistrare de o femeie din Mexic si prezinta un obiect cu o forma ciudata care pluteste, vertical, pe cer. Pedro Ramirez, specialist in detectarea OZN-urilor, sustine ca activitatea extraterestra a crescut in ultimele doua luni ale anului 2017 din cauza lansarilor in spatiu realizate de NASA si SpaceX. Avand in vedere ca sunt programate alte lansari anul acesta, el sustine ca astfel de imagini vor aparea tot mai des, aratadescopera.ro.

Dat jos din avion ca avea pe el 10 tricouri si 8 pantaloni.Ryan Carney Williams i-a socat pe angajatii de pe aeroportul International Keflavik, din Islanda. Si asta pentru ca tanarul care trebuia sa se imbarce pe o cursa British Airways a pus pe el toate hainele din valiza pentru a scapa de taxele aferente bagajului pentru cala Astfel, Ryan Carney Williams a ajuns sa poarte opt pantaloni, 10 tricouri, trei pulovere, un hanorac si doua geci. Cand l-au vazut asa de echipat, personalul de securitate de pe aeroport i-a interzis sa urce in avionul catre Londra, Marea Britanie. Timp de doua zile, atat British Airways, cat si compania Easy Jet l-au respins pe tanar, chiar daca acesta avea bilet platit, potrivitClick.

Savantii au descoperit ceva ce nimeni nu credea ca poate exista: un rechin vegetarian.O specie de rechini care este capabila sa supravietuiasca cu o dieta care este alcatuita in mare parte din plante a fost identificata de cercetatorii de la Universitatea California. In ciuda reputatiei lor de carnivori si pradatori, rechinii-cap-de-lopata sunt capabili sa supravietuiasca atunci cand consuma iarba de mare, scrie The Independent. Samantha Leigh, impreuna cu colegii ei, au analizat continutul stomacurilor creaturilor, observand ca peste 60% din acesta era de origine vegetala. Pentru a stabili daca rechinii se hraneau intentionat cu vegetale, Leigh si colegii au hranit rechinii captivi cu iarba de mare in proportie de 90% din dieta lor timp de trei saptamani, relateazadescopera.ro.

Rezultatul final s-a decis intr-o secunda. Galeria foto in care imaginatia a trecut orice.Galeria foto oferita deEVZeste rezultatul unei decizii inspirate intr-o secunda sau a imaginatiei care intrece orice limita. Cu siguranta, tractarea unui cal nu poate fi observata in orice colt din lume. Dar in Rusia, da. Iar ultimele poze devenite virale continua sa amuze oamenii de pe intreg globul.