1. Actrita Sarah Jessica Parker a declarat ca Sarkozy este exemplul perfect pentru Big si ca nutreste o pasiune secreta pentru el, informeaza Romantica.

2. Prezervativele marca David Beckham sunt cele mai bine vandute in China, sustine Romantica.

3. Uneori, ca sa faci un tablou interesant nu e necesar sa ai o 'mana buna', pentru ca exista oameni care picteaza cu ochii, gura sau chiar cu penisul, scrie Libertatea.

4. Un om de afaceri pasionat de Formula 1 a plătit aproape 400.000 de lire sterline pentru plăcuţe de înmatriculare personalizate cu simbolul „F1“. Acestea sunt cele mai scumpe plăcuţe vândute vreodată în Marea Britanie, notează Gandul.

5. Britney Spears este mare amatoare de lectura. Recent cantareata a fost surprinsa la raftul cu carti XXX al unui sex shop, afirma Gardianul.

6. Interpretul lui Harry Potter, Daniel Radcliffe a pus capăt relaţiei cu actriţa Laura O-Toole, în vârstă de 22 de ani, precizeaza Atac.

7. O brazilianca vrea sa depaseasca recordul de 47 de interventii chirurgicale detinut de o americanca, scrie Cancan

8. George Clooney a renunţat la casa lui din Malibu, după ce a fost nevoit să suporte o noapte întreagă forfota de nedescris de la casa lui Britney Spears afirma Click.

9. Presedintia franceza a calificat drept „inacceptabila” o campanie de promovare a serviciilor companiei aeriene Ryanair, in care s-a utilizat o fotografie a lui Nicolas Sarkozy alaturi de iubita sa Carla Bruni, noteaza Ziarul.

10. Cantaretul Peter Andre e furios pe sotia sa Jordan, care nu-si gaseste timp sa-i satisfaca nevoile sexuale, relateaza Cancan.