1. Papusa gonflabila reclamata la OPC. Un sex-shop din Brasov a fost amendat dupa ce un barbat a reclamat la OPC faptul ca papusa gonflabila pe care o cumparase s-a dezumflat dupa cateva utilizari si nu mai geme asa cum ar trebui, scrie Libertatea.

2. O prostituata minora produce pana la 3.000 de euro pe zi in Madrid. Un minor care cerseste pe strazile Madridului poate castiga intr-o zi 100 de euro, iar copilele care se prostitueaza, obligate fiind de parinti, aduc zilnic acasa intre 1.000 si 3.000 de euro, scrie Adevarul.

3. Comando de tigani peste marele castigator de la 6/49. Surse din anturajul politistului comunitar, Cristian Gabriel Constantin, cel care a luat 10 milioane de euro la loto, ne-au marturisit ca acesta ar fi fost santajat pentru a intra in afaceri cu mai multe persoane dubioase, scrie Cancan.

4. Statuia respingatoare a celebrei Oprah. O statuie ar putea sa fie un motiv de bucurie pentru oricine, dar Oprah nu este cu siguranta incantata de tributul ce i-a fost adus recent. Formele voluptoase ale sculpturii care o reprezinta pe moderatoare nu-i fac deloc cinste, scrie Romantica.

5. Cea mai sexy garda de corp din Rusia a murit in timpul unui jaf. Anna Loginova, in varsta de 29 de ani, fost fotomodel si director al unei firme de securitate rusesti, a murit in urma unor rani grave la cap, capatate in timp ce se lupta sa-si recupereze masina din mana unor hoti. Femeia s-a prins de portiera si a refuzat sa-i dea drumul chiar si dupa ce masina s-a pus in miscare. Anna a fost tarata pe o distanta destul de mare, si s-a lovit la cap de o bordura, scrie Gandul.

6. Oamenii fericiti mor mai repede. Persoanele moderat fericite sunt mai bogate si mai sanatoase decat cele extrem de fericite, potrivit unui studiu realizat de o echipa de psihologi americani, care au analizat notiunea de fericire pe parcursul a doua decenii, informeaza Reuters, citat de Click.

7. Un doctor a 'furat' peste 500 de rinichi de la pacienti. Amit Kumar, un doctor din New Delhi, India, a reusit sa socheze lumea intreaga dupa ce s-a dovedit ca a 'furat' cel putin 500 de rinichi. Barbatul, botezat de presa internationala 'Doctor Horror', le promitea somerilor, pe care ii momea prin diferite metode, 'locuri de munca' bine platite, scrie Libertatea.

8. Bush vorbeste public despre trecutul sau de alcoolic. Presedintele american George W. Bush a vorbit in public despre un subiect rar mentionat si anume despre dependenta sa de alcool, pe care a reusit sa o invinga, scrie Gandul.

9. Exista erectie dupa moarte. Erectia de dupa moarte a fost dovedita stiintific si face parte dintre cele mai ciudate zece adevaruri din lume. Potrivit specialistilor, erectia dupa moarte apare atunci cand barbatul inceteaza din viata cu fata in jos sau in sus. Erectia este cauzata de forta gravitationala care actioneaza asupra vaselor de sange, acesta adunandu-se in cel mai jos punct din corp, in acest caz in organul genital masculin, facandu-l sa se ridice, scrie Cancan.

10. Pui de girafa, indragostit de ingrijitorul lui. Margaret, un pui de girafa nascut in urma cu 10 zile la gradina zoologica din Chester, Anglia, s-a atasat mai mult de unul dintre ingrijitori decat de mama lui naturala. Prin urmare, “micutul”, care are deja 1,2 metri inaltime si 34 de kilograme, refuza sa fie alaptat de mama, scrie Click.