1. Un sudanez a fost condamnat sa se insoare cu o capra. Proprietarul animalului l-a surprins pe barbat comportandu-se cu animalul ca si cum i-ar fi fost sotie, asa ca l-a legat si l-a dus in fata consiliului batranilor din sat. Acestia l-au obligat pe barbat, conform obiceiurilor locale, sa ii achite proprietarului caprei o "dota" de 50 de dolari, deoarece a necinstit-o si sa ia animalul acasa, ca "nevasta", relateaza Romantica.

2. Cristina Spatar face crize de nervi daca nu e satisfacuta sexual. Surse din anturajul cintaretei sustin ca "regina" este mai mult decit innebunita dupa sex, iar daca barbatul cu care are o relatie in momentul respectiv nu corespunde cerintelor sale, care se pare ca nu sint chiar atit de ortodoxe, face adevarate crize de nervi, scrie 7plus.

3. Sperma din maduva. Cercetatorii de la Universitatea Tyne, din Newcastle, au descoperit o metoda de a transforma in laborator celule din maduva spinarii provenind de la femei in sperma. Astfel, rolul barbatului in cuplu se diminueaza, acesta nemaifiind necesar pentru conceperea copiilor, scrie Cancan.

4. Polonezii isi maresc penisurile in Rusia. Sute de polonezi stabiliti in Marea Britanie se duc in Rusia sa-si faca operatii de marire a penisului, informeaza Cancan. Pe langa preturile mult mai mici decat cele din Regatul Unit, respectiv 2.000 de euro pentru interventie, cazare si drum, polonezii si sute de britanici, recunosc ca operatiile realizate de chirurgii rusi sunt superioare celor din Vest, iar rezultatul intrecere orice asteptare.

5. Copilul-gigant. Bogdan Wozniak este cel de-al zecelea copil al polonezei Maria Wozniak şi cântărea, când a venit pe lume, 6,80 kilograme, informează Click. Bebeluşul uriaş are o înălţime de 65 de centimetri. Medicii sunt de părere că acest fenomen se întâmplă întotdeauna la cea de-a zecea naştere.

6. O gaina din Mexic face oua verzi. O gaina numita Rabanita a devenit o celebritate, dupa ce s-a descoperit ca face oua verzi. Gaina ar putea apartine unei specii exotice, Guinea sau Araucana, insa aceste specii nu sunt comune pentru Mexic, informeaza Romantica.

7. Romanii ar vrea sa-i trezeasca din morti pe Ceausescu si Tepes. Cancan a facut un sondaj pentru a afla pe cine si-ar dori romanii sa-i aiba, din nou, printre ei. Cei mai multi dintre cei intervievati au raspuns ca duc dorul fostului dictator Nicolae Ceausescu, care este urmat de cantareata Laura Stoica si de domnitorul Vlad Tepes.

8. Oprah are sarcofag. Sculptorul american Daniel Edwards si-a prezentat in public ultima sa creatie, un sarcofag dedicat prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey. Inedita opera de arta este realizata din bronz si o infatiseaza pe vedeta goala, cu sani si solduri proeminente, relateaza Cancan.

8. Barbatii batuti de neveste se unesc. Va vine sa credeti sau nu, in Romania exista sute de barbati abuzati de femei. In sprijinul lor s-a infiintat Asociatia Nationala a Tatilor din Romania. Sub sloganul "Taticilor, uniti-va!", domnii vor sa scape de sotiile violente, si sa obtina dreptul juridic de a-si vedea copiii. Desi aceasta asociatie nu functioneaza decat de cateva luni, exista deja 300 de membrii din toata tara, informeaza Romantica.

10. 1.000 de dolari pe droguri, zilnic. Blake Civil Fielder, sotul aflat la inchisoare al lui Amy Winehouse, a declarat ca artista obisnuieste sa fie mana larga atunci cand vine vorba de droguri. Vedeta scoate din buzunar cate 1.000 de dolari zilnic doar pentru a-si achizitiona cocaina si heroina, scrie Cancan.