1. Cu 100 de pasageri la bord, o stewardesa a facut striptease pentru pilot! In Franta a inceput o investigatie, dupa ce o stewardesa a facut striptease, in timpul zborului, atat pentru pilot, cat si pentru copilot. Fotografiile, realizate chiar de catre cei implicati, au aparut pe internet si au ajuns in mainile anchetatorilor, relateaza Romantica. In imagini apare una dintre insotitoarele de bord care, ajutata de o colega, isi da hainele jos in cabina pilotilor si ii incurajeaza pe acestia sa isi ia mainile de pe mansa si sa le puna pe... sanii sai.

2. Aprinde becuri cand face sex. O britanica devine un adevarat pericol public atunci cand e obosita sau cand face sex. Debbie Wolf produce electricitate si deregleaza obiectele electrocasnice pe langa care trece, in functie de starea de spirit pe care o are, scrie Liberatatea.

3. Grasii au interzis la restaurant! Trei politicieni din Camera Reprezentantilor a statului Mississippi au elaborat un proiect de lege care interzice restaurantelor si cafenelelor sa-i deserveasca pe clientii supraponderali, scrie Click. Autorii proiectului propun Departamentului Sanatatii din acest stat sa elaboreze criterii de evaluare a obezitatii si sa trimita aceste materiale catre institutiile de alimentatie publica.

4. Site care aranjeaza intalniri, sex si chiar casatoria cu detinutele pe viata. Site-ul ConjugalHarmony.com ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si cauta partenere inchise pe viata. Fiecare are un profil care include numele, varsta, zona in care este nascuta si... condamnarea pentru care trebuie sa stea dupa gratii. Daca iti place foarte mult de una din prizoniere, ti se aranjeaza chiar si o intalnire cu aceasta sau chiar casatoria, informeaza Romantica.

5. In 2012 vine sfarsitul lumii! Civilizatia Maya a prezis acum 3000 de ani ca in anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o noua epoca spirituala. Teoria lor se bazeaza pe oscilatia axei terestre care la fiecare 26.000 de ani se reconfigureaza, scrie Romantica.

6. Soparlele-fotomodel. Iata la ce le-a convins un iubitor al reptilelor... Henry Lizardlover („iubitor de soparle”) are 50 de asemenea creaturi, care ii pozeaza pe micile canapele, construite special pentru ele, in cele mai neobisnuite pozitii. Colectionarul le-a convins chiar si sa faca ski nautic, relateaza Gandul.

7. Naomi cu sanii la vedere. Naomi Campbell a aparut la un eveniment cu o rochie care nu prea a vrut sa stea pe ea. In timpul petrecerii, rochia a tradat-o, breteaua cazandu-i de pe umeri si lasandu-i un san complet descoperit. Vedeta, insa, nu a dat prea mare importanta incidentului, vazandu-si de treaba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, in ciuda bliturilor fotografilor care s-au inghesuit sa surprinda momentul, scrie Cancan.

8. I-a pus copilului numele "Gigi Becali". Un clujean de 30 de ani, admirator infocat al Stelei si al latifundiarului din Pipera, si-a botezat cel de-al doilea copil, nascut in urma cu cinci luni, Gigi Becali. Bucuria cea mai mare a parintilor ar fi ca adevaratul Gigi Becali sa fie de acord sa le boteze copilul, relateaza Cancan.

9. Jordan a renuntat definitiv la silicoane. Sotia cantaretului Peter Andre, Jordan, alias Katie Price s-a decis sa renunte definitiv la silicoane, informeaza Click. Conform tabloidului britanic, schimbarea dimensiunilor pieptului a avut loc in decembrie si a fost de fapt cadoul facut de diva sotului ei.

10. Tatuaje pentru uituci. O companie americana a scos pe piata tatuaje pentru persoanele carora le este greu sa tina minte ce au de facut si au nevoie de tot felul de notite. Este vorba de "To-Do Tatoo", un pachet cu 12 tatuaje care se pot aplica pe mana, la fel cum s-ar face un semn cu pixul pe incheietura. Acestea se lipesc pe mana, se inscriptioneaza cu mesajul dorit, fiind foarte usor de indepartat, informeaza Cancan.