1. Barbatii cu harem pot castiga pana la 10.000 de lire sterline pe an de la stat in Anglia. In numele contribuabilului britanic, un tip generos, dupa cum il stie toata lumea, „alesii poporului” au decis sa plateasca „alocatii de stat” pentru toate sotiile unui barbat – chiar daca poligamia este interzisa in Marea Britanie, scrie Gandul.

2. Minitigari pentru pauze de tutun mai scurte. Renumita companie "Philip Morris" se pregateste intens pentru lansarea pe piata unui nou produs destinat fumatorilor. E vorba despre "Marlboro Intense", un tip de tigari mai scurt cu 1,3 centimetri decat cel traditional, menit sa micsoreze, spre bucuria sefilor, timpul petrecut de angajati in binecunoscutele "pauze de tigara", scrie Cancan.

3. Gainile britanice au primit pulovere. O britanica le-a crosetat gainilor ei pulovere, pentru ca pasarile sa nu inghete in timpul iernii. Brigitte Hawley se temea ca zburatoarele vor deveni stresate din cauza frigului si ca nu vor mai face oua, scrie Libertatea.

4. Vinde cadavre ca opere de arta. Amatorii de arta contemporana vor avea o noua tentatie: “felii” de cadavre pregatite pentru a fi expuse in living-room sub forma tablourilor. Cel care a avut macabra idee este germanul Gunther von Hagens, cel care a inventat tehnica plastifierii cadavrelor, scrie Click.

5. Winston Churchill, Cleopatra sau Charles Dickens reprezinta personaje de fictiune pentru tinerii britanici de astazi. In schimb, despre Sherlock Holmes, Regele Arthur si Cavalerii Mesei Rotunde, tinerii cred ca au existat cu adevarat, potrivit unui studiu comandat asupra cunostintelor istorice de baza ale adolescentilor, citeaza Evenimentul Zilei.

6. A fatat 16 pui. O catelusa rasa setter irlandez, din Marea Britanie, a stabilit un nou record la numarul de pui nascuti, dupa ce a adus pe lume 16 catelusi. Kelly, "mamica" in varsta de doar doi ani, s-a chinuit mai mult de zece ore pentru a-i naste pe toti cei 16 pui, scrie Cancan.

7. In 2012 vine sfarsitul lumii! Civilizatia Maya a prezis acum 3000 de ani ca in anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o noua epoca spirituala. Potrivit calendarelor mayase, recunoscute pentru formidabila lor exactitate, sfarsitul lumii va veni peste patru ani. Teoria lor se bazeaza pe oscilatia axei terestre care la fiecare 26.000 de ani se reconfigureaza, scrie Romantica.

8. Tocurile fac mai bun sexul! Un studiu efectuat de mai multi medici urologi a indicat faptul ca muschii pelvieni se tonifica datorita efortului de a merge pe tocuri, iar senzatiile de placere sunt de zeci de ori mai puternice, scrie Libertatea.

9. Robe antitantari pentru calugari. Un institut de cercetare din Thailanda a dezvoltat o roba anti-tantari, dorind astfel sa ii ajute pe cei 400.000 de calugari budisti din tara, a caror religie nu le permite sa ucida nicio alta creatura, scrie Click.

10. Nuntile gay, in declin. Autoritatile de la Londra au fost surprinse sa constate ca numarul casatoriilor intre persoane de acelasi sex este in scadere. Conform statisticilor, in 2007, cel de-al doilea an in care britanicii au permis nuntile intre persoanele de acelasi sex, numarul cuplurilor care au decis sa isi uneasca destinele a scazut cu peste 55%, scrie Cancan.