• Norica Nicolai despre decizia Curtii Constitutionale (Antena3):    

- "Atat eu, cat si Traian Basescu am pierdut prin aceasta decizie a Curtii Constitutionale”.

  • Ludovic Orban despre conduita "aproape fara pata" a Noricai Nicolai (Realitatea TV):

- "Daca Norica Nicolai, care nu a incalcat legea, care a avut o cariera ireprosabila, o conduita aproape fara pata nu poate fi ministru al Justitiei, atunci niciun cetatean al Romaniei nu poate fi".

  • Atacantul lui CFR Cluj, Cristian Fabbiani despre stelistul Pepe Moreno (Sport.ro):    

- "Cine s-a gasit sa ma faca pe mine gras...un betivan", a declarat furios portughezul care a vrut sa-l ia la bataie pe columbianul Stelei".

  • Rebengiuc, omagiat de Pintilie (Evenimentul Zilei):   

- "Iubirea si respectul meu pentru tine sunt atat de profunde ca ti-as taia - asa cum tu insuti o faci intr-una dintre ultimele scene ale filmului «Niki Ardelean, colonel in rezerva» - unghiile de la picioare.“

  • Dragos Dinca o cheama pe Elena Udrea la o dezbatere publica pe tema administratiei, pe care aceasta vrea sa o predea studentilor (Click):    

- “Daca nu vine, ramane un om politic de tinichea. Cand e vorba despre o dezbatere, nu sunt suficienti nurii, e nevoie si de pregatire”.

  • Traian Basescu despre o clasa politica ca niste "zoaie pe geam" (TVR, citata de NewsiN):    

- "Stiti cum arata clasa politica acum? Va spun sentimentul meu si sa nu va ganditi ca as viza doar vechi politicieni transferati din regimul anterior. Uneori ai senzatia ca e ca o zoaie pe un geam. Geamul casei asteia care e Romania, cand dai sa te uiti e plin de zoaie. Nu vezi bine nici afara, nici de afara in casa sa constati e curata casa..."

  • Traian Basescu despre magistrati (NewsIn):           

- "25% dintre magistrati sunt fosti securisti".

Nota: Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)