1. Chinezii l-au imbiat pe Tudor Chirila sa manance avortoni. Un bucatar asiatic i-a explicat artistului ca, preparati cum trebuie, fetusii dau energie si regenereaza pielea, scrie Cancan. "Asta fac doar cei cu foarte multi bani... foaaarte multi bani. Gatesc si mananca avortonii pierduti in urma sarcinilor intrerupte in vreun fel sau altul", relateaza Tudor Chirila cuvintele maestrului bucatar asiatic.

2. Cristian Cioaca isi publica impresiile. Cum deja a devenit celebru, politistul Cristian Cioaca a inceput sa-si publice impresiile. Prima parte a jurnalului lui Cioaca poate fi citita astazi in paginile Jurnalului National, anunta Romantica.

3. Milionarul de la Loterie a ajuns falit. La 11 ani dupa ce a castigat aproape 13 milioane de euro la loterie, conturile ii sunt acum goale si, in plus, Mcguinness, divortat si tata a patru copii, datoreaza statului 2,6 milioane de euro, scrie Cancan.

4. Gigi Becali a stricat nunta secreta a Elenei Basescu. Anul trecut, Viorel Hrebenciuc a planuit in secret o nunta a celor doi tineri, programata pentru aceasta vara. Traian Basescu ar fi trebuit pus in fata faptului implinit. Din pacate, cel mai bun prieten al lui Hrebenciuc, anume Gigi Becali, a scapat in presa, la jumatatea lunii decembrie, ca le-ar putea fi nas celor doi la nunta din vara. Imediat, Basescu a luat foc si si-a chemat fiica la ordine, dezvaluie Revista Q, citata de Click.

5. Carla Bruni Sarkozy va canta pentru regina Marii Britanii. Chitara frumoasei italience nu se amesteca doar in treburi interne, ci incearca sa se remarce si in politica externa. Astfel, Carla Bruni va canta la sfarsitul unui banchet oficial, pe care regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii il va oferi in saloanele maestuosului castel Windsor, in onoarea presedintelui francez Nicolas Sarkozy, scrie Gandul.

6. Reclamele cu Monica Columbeanu au impanzit Italia. Sotia lui Irinel Columbeanu, Monica, devine pe zi ce trece mai cunoscuta in Italia. De cateva zile, panouri imense cu fotografia ei sunt amplasate in statiunile Rimmini si Ricione din Riviera Adriatica, in reclamele posetelor Diana Cordeanu, scrie Libertatea.

7. Platforma petroliera evacuata din cauza visului unei romance. Evacuarea unei platforme petroliere din Marea Nordului, zilele trecute, in urma unei alerte de securitate, a fost provocata de o femeie de nationalitate romana. Aceasta a visat ca platforma urma sa explodeze, relateaza Daily Express, citat de Click.

8. Britney isi pune chilotii in strada. Cantareata americana a fost fotografiata, zilele trecute, in fata studioului de dans Millennium, din Hollywood, unde a iesit la o tigara purtand doar un tricou, fara sutien, dres rupt si o pereche de bikini roz peste dres, scrie Cancan. Tinuta extrem de neglijenta era completata de eternele cizme maro, din care Britney nu mai iese de cateva luni.

9. Oamenii inteligenti, mai predispusi la alcoolism. Oamenii inteligenti sunt mai predispusi sa devina alcoolici decat cei mai putin inteligenti, conform unui studiu publicat in ultimul numar al cotidianului britanic „Daily Mail", citat de Gandul.

10. Mihaela, din nou mama? Mihaela Radulescu (38 de ani) ar putea deveni, in curand, din nou mama. Surse de incredere din apropierea vedetei Antenei 1 sustin ca aceasta este gravida. Se pare ca Mihaela Radulescu si sotul ei, Elan Schwartzenberg, 'au lucrat' la acest proiect in timpul vacantei petrecute in Austria, scrie Libertatea.