1. Menajera Silviei D la Vegas i-a furat chilotii. Solista a povestit cum a inceput sa observe ca-i lipsesc anumite lucruri din casa. Azi un prosop, maine un halat de baie, saptamana viitoare un set de lingurite si chiar lenjerie intima."Am ramas perplexa cand am vazut ca mi-a luat si chilotii. Ca orice femeie am obiecte de lenjerie foarte sexy si nu-mi inchipui ce ar fi putut face o femeie care are aproape 50 de ani cu ele", a declarat vedeta, citata de Click.

2. Neveste transformate in dresoare de barbati. Jurnalista Amy Sutherland s-a decis sa aplice ponturile aflate la o scoala de detraj pentru a-l scapa pe sotul ei de obiceiurile proaste. Ca sa-l impiedice sa intoarca domiciliul conjugal cu susul in jos cand nu-si gaseste cheile, a decretat ca cea mai buna solutie este sa il ignore complet si sa nu-l ajute. Insa, atunci cand barbatul ridica o soseta murdara de pe jos fara sa i-o ceara nimeni, il trata cu laude din belsug, precum un stapin care-si rasplateste pentru cumintenie catelul, noteaza Cotidianul.

3. A facut avere din divorturi. Britanica Susan Sangster a reusit o performanta de invidiat: a devenit multimilionara numai din divorturi. Femeia a reusit sa stranga pana acum o avere de peste 18 milioane de lire sterline, aproximativ 25 de milioane de euro, dupa ce a divortat de patru ori. In urma acestor esecuri matrimoniale, ghinionista in dragoste s-a ales cu peste 18 milioane de lire sterline, un apartament in valoare de 6,25 milioane de lire sterline, intr-un cartier select al Londrei si o proprietate in insula Barbados din Marea Caraibe, scrie Click.

4. Automobilul subacvatic. Compania elveţiană Rinspeed prezinta sQuba, primul automobil submersibil. Micuţa maşină subacvatică va putea fi admirată la Salonul Auto de la Geneva, ce va avea loc în luna martie. Frank M. Rinderknecht, şeful Rinspeed, a declarat că a fost inspirat de un film din seria James Bond, relateaza Jurnalul National.

5. Si-a gasit sotul fugar datorita unui film. Martino Garibaldi, un italian in varsta de 45 de ani, care a disparut cu amanta dupa ce a furat 50.000 de euro, banii familiei, a fost vazut intr-un film in care a aparut fara sa stie. Sotia faptasului a angajat un detectiv, pentru ca barbatul era de negasit pana cand un prieten al familiei l-a zarit pe acesta in pelicula “Craciunul pe un vas de croaziera”, turnata in Republica Dominicana. Pe baza acestui film, femeia a reusit sa gaseasca sotul fugar si l-a dat in judecata pentru a recupera banii familiei, scrie Libertatea.

6. Cel mai mic actor de la Hollywood si-a luat permis de conducere. Verne Troyer a obtinut carnetul de sofer chiar daca masoara doar 81 de centimetri. La cei 39 de ani ai sai, Troyer se bucura de un succes imens printre fane, asta datorandu-se si masinii sale Mercedes ultimul tip, informeaza Click. Totusi, el are nevoie de doua perne mari si scaunul impins la maximum pentru a reusi sa ajunga la volan.

7. Lenin din cutii de energizant. Ce se poate face cu niste cutii de Red Bull goale? Raspunsul ni-l dau niste artisti care au realizat adevarate opere de arta. Expozitia “Red Bull, arta din cutii” a fost deschisa recent la Moscova, iar vizitatorii pot admira lucrari precum “Ceburaska” sau bustul fostului presedinte sovietic Vladimir Ilici Lenin, anunta Jurnalul National.

8. Florile rosii, interzise in Arabia Saudita, pentru ca „invita la adulter“. Guvernul saudit a rezolvat partial una din principalele dileme ale barbatilor. Ei au interzis comercializarea trandafirilor rosii de ziua indragostitilor pentru ca, Doamne-fereste, invita la adulter, noteaza Gandul.

9. Britney s-a maritat cu un barbat insurat. Rebela cantareata a devenit sotia fotografului Adnan Ghalib, in timpul calatoriei in Mexic de luna trecuta. Ceea ce au omis cei doi indragostiti e faptul ca la data incheierii casatoriei Ghalib nu divortase inca de Azlynn Berry, cea de-a doua sa nevasta, scrie Cancan.

10. Oscar...culinar. Un maestru bucatar american a creat cinci feluri de mancare inspirate de productiile nominali­zate pentru cel mai bun film, care vor fi servite la petrecerea organizata cu ocazia premiilor Os­car. “Am vi­zionat filmele intr-un week-end si am gasit foarte multe lucruri cu care sa jonglez”, a spus James Sa­katos. De exemplu, “No Country for Old Men” i-a inspirat maestrului “mul­ta carne de vita”, in timp ce drama “Atonement” l-a “direc­tionat” catre o cre­ma de zahar ars, relateaza Jurnalul National.