1. Sarkozy, analfabet? Presedintele francez Nicolas Sarkozy (foto) s-a facut de ras, dupa ce reporterii postului de televiziune Canal Plus au filmat imagini cu un biletel scris de Sarkozy la dineul anual al Comunitatii Evreilor din Franta. Astfel au constatat ca Sarkozy a scris gresit cuvantul 'nefrecventabil' in franceza (n.r. - in loc de 'infrequentable' a scris 'infrecuentable'), scrie Libertatea.

2. Pedepsiti de pastor sa faca sex in fiecare zi. Un pastor din Florida a propus cuplurilor casatorite care calca pragul bisericii sa raspunde unei provocari mai putin obisnuite: sa faca sex in fiecare zi, timp de o luna, relateaza agentia China Noua, citata de Evenimentul Zilei.

3. "Amanta" calugarului Nectarie: "Tata e gelos pentru ca nu m-a avut la pat!". Adela Iancu, tanara despre care parintii sai din Curtea de Arges sustin ca ar fi amanta calugarului Nectarie, declara ca mama si tatal ei spun numai minciuni. "Tata a vrut sa ma violeze cand eram adolescenta, din aceasta cauza imediat dupa liceu am plecat in Italia sa muncesc! Acum vor sa-mi faca rau pentru ca nu le mai trimit bani de aici, din Milano!", a declarat Adela, telefonic pentru Cancan.

4. Femeile din showbiz – hartuite de paparazzi pentru ca vand mai bine. Dupa o scurta analiza a unor evemintele din viata privata a unor vedete din showbizul international s-a ajuns la concluzia ca presa foloseste standarde duble, informeaza New York Times. Barbatii care cad in disgratie sunt tratati mai de la distanta, in timp ce femeile aflate in situatii similare sunt subiect de glume si comentarii injositoare, citeaza Gandul.

5. Sforaitul sotului va poate ucide! V-ati saturat de sforaitul celui sau celei alaturi de care dormiti noaptea? Faceti ceva in legatura cu acest lucru, acum, sau riscati sa va pierdeti viata. Conform unui studiu realizat de cercetatorii englezi, inima si rinichii au cel mai mult de suferit, citeaza Click.

6. Suparati pe romanii care stau la coada. Locuitorii si oamenii de afaceri din nordul Londrei sunt nemultumiti pentru ca in fiecare dimineata se strang in jur de 50 de romani, bulgari si polonezi in fata magazinului cu materiale de constructii Wickes, asteptand sa fie angajati cu ziua in constructii, relateaza "Daily Mail", citat de Cancan.

7. Data afara din arbitraj pentru ca a pozat goala. La 29 de ani, Ana Paula Oliveira era un arbitru de tusa apreciat in prima liga braziliana. Asta pana cand, recent, a pozat in editia braziliana a celebrei reviste Playboy. Din acel moment, cariera ei promitatoare in fotbal a fost distrusa, fiind data afara de federatie. In schimb, s-a ales cu milioane de fani, datorita frumusetii si dotarilor de la mama natura, scrie Libertatea.

8. I-a stins tigara cu extinctorul. Furios pe prietena lui care fuma tigara dupa tigara, un german de 42 de ani a luat extinctorul si a pulverizat intregul continut in directia femeii, relateaza „Spiegel“, citat de Evenimentul Zilei.

9. Deputatii europeni ne salveaza buzunarele! Ei au declarat razboi marilor magazine, pe care le acuza ca sunt responsabile de preturile mari la anumite produse. Intr-o declaratie scrisa, ei cer anchetarea si solutionarea abuzurilor de putere facute de marile magazine din Uniunea Europeana, scrie Romantica.

10. Marina americana va dobori maine satelitul-spion. Marina americana va incerca sa doboare satelitul de spionaj aflat in deriva joi, a doua zi dupa aterizarea programata a navetei spatiale Atlantis. Costul estimat al acestei operatiuni este intre 40 si 60 de milioane de dolari, scrie Gandul.