• Daniel Daianu despre stergerea datoriilor FRF pe vremea cand era ministru de Finante (Pro Sport):

"Daca nu s-ar fi aprobat anularea datoriilor, nationala n-ar mai fi participat la CM ‘98... Federatia nu avea bani sa trimita echipa la Campionatul Mondial din Franta, plus ca jucatorii trebuiau sa fie si ei recompensati! Era nevoie de bani pentru stagii de pregatire. Cum puteam eu sa nu semnez acel act, in conditiile in care era vorba de o urgenta, despre Generatia de Aur?"

  • Laura Andresan despre miliardarul Cristian Tantareanu (Click):

“M-am asezat in bratele lui si evident, am vorbit despre sex. Domnul Tantareanu ma ameninta, sa zic asa, cu partida de sex animalica, am dansat, ne-am distrat de minune, astfel ca il pot declara pe domnul Tantareanu cel mai bun amant al meu....platonic”.

  • Directoarea liceului din Segarcea despre o bataie la scoala sa in urma caruia un elev a fost spitalizat dupa ce a fost lovit in cap cu scaunul si cu picioarele:

"Si cel batut este vinovat pentru ca i-a provocat pe ceilalti si le-a cerut sa dea in ele fiindca se plictiseste. Baietii au refuzat prima data...apoi l-au servit. Cred ca e normal sa fie sanctionati cu totii...si cel care a luat bataie"

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)