1. Carnatii erotici. Heidi, o femeie macelar din Austria, a gasit o modalitate de a multumi fanii carnatilor, dar si pe cei de nuduri. Astfel, ea ofera o paleta larga de modele din carnati, printre care si "papusi comestibile", cu organele intime la vedere. Nuditatea slefuita in carnati nu este insa singura ei pasiune. "Pregatesc si soldatei, buchete de nunta sau chiar miri din carnati", declara austriaca, multumita de creatiile sale, scrie Cancan.

2. Polonezii isi pot plati taxele prin donatii de sange. Polonezii au posibilitatea, incepand cu acest an, de a-si plati taxele in... sange, relateaza site-ul Ananova. Fiecare donatie la o banca de sange le va aduce polonezilor o reducere de 40 de euro la plata taxelor si impozitelor, citeaza Click.

3. Asa va arata Britney la 46 de ani! Britney Spears , 26 de ani, nu va face parte din categoria vedetelor care imbatranesc frumos. Potrivit cotidianului Daily Mail, citat de Libertatea, fosta printesa a muzicii pop va suferi din cauza vietii tumultuoase pe care o duce acum.

4. Portarii de la cluburile de noapte din Las Vegas sunt milionari. IRS-ul, temutul Serviciu de Taxe si Impozite, a facut o vizita prin cluburile de noapte din Las Vegas. In urma confiscarii unor calculatoare, oamenii de la taxe au confirmat ceea ce se banuia: un portar la un club de noapte castiga cam 400.000 – 500.000 de dolari pe an! portarii de la unele cluburi de noapte din acest oras „fac” aproximativ 8.000-10.000 de dolari pe noapte. E drept, dupa aceea impart bacsisurile cu ceilalti colegi, scrie Gandul.

5. Bush dansatorul. Ziarele de peste Ocean scriu astazi despre spectacolul dat de Bush in timpul vizitei sale in Liberia. In timp ce George W. Bush s-a dezlantuit alaturi de dansatori, prima-doamna a fost ceva mai rezervata. Laura Bush a preferat sa isi admire sotul de la masa. Seful statului american a facut senzatie mai ales in momentul in care a renuntat la sacou, scrie Romantica.

6. Muscata de lebedele reginei. Elishia Stevenson, o fetita de sase ani, a fost muscata in timpul unei plimbari prin parc de o lebada si a vrut neaparat sa obtina scuze de la proprietarul lor. Fetita si-a intrebat parintii ale cui sunt lebedele si cand a aflat ca acestea apartin suveranei britanice, i-a scris imediat, scrie Cancan.

7. Are 7 copii la doar 17 ani. O adolescenta in varsta de 17 ani a scandalizat societatea argentiniana dupa ce a devenit mama a nu mai putin de sapte copii. Conform corespondentului BBC din Buenos Aires, prin cafenelele, barurile si ziarele care apar in capitala subiectul de discutie favorit este Pamela, dupa cum este cunoscuta mama celor sapte copii, citeaza Click.

8. Disneyland pentru pensionari. Rata tot mai mica a natalitatii in Japonia este vizibila si in parcurile de distractii care inregistreaza, pentru prima data in ultimii 25 de ani, scaderi substantiale ale profiturilor. Reprezentantii Disneyland si DisneySea, din Tokyo, s-au gandit la singurii clienti care au si bani, si timp, si anume cei de peste 60 de ani, pentru care au creat doua carduri speciale cu reducere, scrie EvZ.

9. Hipnotizeaza rechinii! Sud-africanul Mike Rutzen a devenit faimos datorita obiceiului sau periculos de a inota alaturi de rechini fara a se proteja in vreun fel. Barbatul e de parere ca inspaimantatorii pesti sunt de fapt niste fiinte inteligente si sensibile. Mike le-a invatat comportamentul, le anticipeaza reactiile si poate chiar sa ii hipnotizeze, scrie Libertatea.

10. O „fetita” de la o scoala din Japonia era de fapt un barbat de 39 de ani. Un japonez a fost arestat pentru ca a patruns intr-un liceu japonez, la mijlocul acestei saptamani, travestit in scolarita. Potrivit Reuters, barbatul in varsta de 39 de ani, pe numele sau Tetsunori Nanpei, a povestit politiei ca si-a achizitionat de pe Internet uniforma de liceeana impreuna cu o peruca, citeaza Gandul.