1. Barbatii petrec un an intreg din viata doar "holbandu-se" la femei. Potrivit unui sondaj realizat pe 2.000 de persoane, majoritatea barbatilor pentrec un an intreg din viata "holbandu-se" la femei, scrie Daily Express. Potrivit cercetarii, fiecare barbat vede im medie 11 femei pe zi pe care le admira timp de cel putin doua minute fiecare. Astfel, se ajunge la un total de cinci zile si jumatate pe an, de un si cele 350 de zile intr-o viata de durata medie, informeaza Romantica.

2. "Am facut sex cu 1.000 de barbati". Britanica Amy Michaels, in varsta de 33 de ani a marturisit ca s-a culcat pana in prezent cu peste 1.000 de barbati, relateaza Libertatea. Conform propriilor marturii, Amy este dependenta de sex inca de la varsta de 17 ani: "Din ziua in care am implinit 17 ani, am facut sex in fiecare saptamana cu alt barbat. Mai tineri, mai batrani, cu unul sau cu doi odata, fac orice sa-mi implinesc nevoia, oricand si oriunde". Surprinzator, Amy a fost casatorita, insa, din cauza dependentei de sex, mariajul a esuat. "L-am inselat de 30 de ori. Mi-a fost mila de el si am renuntat", a spus ea.

3. Un profesor a furat chilotii studentelor. Un profesor, in varsta de 39 de ani, de la o universitate din China, a pledat vinovat in fata acuzatiilor de furt de lenjerie intima dintr-un camin al unui campus universitar. Profesorul a fost surprins de un gardian al caminului in care s-a strecurat, acesta gasind in rucsacul barbatului mai multe piese de lenjerie intima feminina. Avocatul apararii a spus ca barbatul sufera de o boala psihica si ca a inceput sa fure lenjerie feminina de la varsta de 14 ani, sustine Cancan.

4. Primaria Capitalei vrea sa vanda maidanezi in rate.Cainii prinsi de pe strazile Capitalei vor putea fi adoptati in rate sau pe credit. Acestea sunt cateva dintre masurile avute in vedere de autoritatile locale din Bucuresti in conditiile in care, o recenta lege adoptata in Parlament interzice eutanasierea maidanezilor capturati de hingheri, informeaza Click.

5. Se excita cand e strivit in pat. Un american a marturisit ca se excita doar atunci cand e strivit in pat de partenera lui de viata, care cantareste 120 de kilograme, scrie Cancan. "Pozitia mea preferata este atunci cand iubita mea, Gem, se afla deasupra mea", a afirmat acesta.

6. A fost arestat pentru flirt. Un barbat de 57 de ani a fost arestat in Arabia Saudita pentru ca a flirtat cu fetele de la centrul de shopping din Mecca. Barbatul a fost acuzat si de faptul ca purta "haine indecente, canta muzica prea tare si dansa pentru a atrage atentia fetelor", relateaza Romantica.

7. Mormantul lui Adolf Hittler din cimitirul evreiesc. "Aici se odihnesc remasitele mortuare ale raposatului Adolf Hittler incetat din viata la 26 octombrie 1892 in etate de 60 de ani. Rugati-va pentru dansul" - aceasta este inscriptia de pe o piatra funerara aflata in Cimitirul Evreiesc de pe bulevardul Ion Mihalache din Capitala. Omul care a purtat numele celui mai sinistru personaj al istoriei si si-a dat duhul pe meleagurile noastre, fusese un palarier evreu din Imperiul Austro-Ungar, sosit in Bucuresti la sfarsitul secolului al XIX-lea, scrie Cancan.

8. Bolid de Formula 1, facut din ciocolata. Un model de bolid de Formula 1 Ferrari in marime naturala, facut in intregime din ciocolata, a fost expus in Italia, la Sorrento. 'Masina nu va avea viata lunga. Astazi va fi sparta cu ciocanele si bucatile de ciocolata delicioasa vor fi date vizitatorilor si fanilor Ferrari', a declarat unul dintre directorii scuderiei italiene. Potrivit Libertatea, masina din ciocolata valoreaza nu mai putin de 20.000 de euro.

9. Hitler picta piticii din povesti! Un director al unui muzeu de arta din Norvegia a descoperit ca omul care a avut pe constiinta viata a zeci de milioane de oameni se distra pictand personaje din filmele de desene animate ale lui Walt Disney. Printre personajele sale preferate se numarau piticii Albei ca Zapada. Directorul muzeului sustine ca aceste patru opere au fost ascunse in interiorul unui tablou atribuit lui Hitler, pe care l-a cumparat la o licitatie, scrie Click.

10. Keira si-a pictat sanii. Cunoscuta pentru faptul ca are bustul plat, actrita Keira Knightley a marturisit ca s-a lasat pe mainile specialistilor in machiaj de la Hollywood pentru a crea iluzia unor sani mai mari. "Mi-au pictat sani, lucru care mi se pare absolut extraordinar. Mi-a placut la culme, pentru ca asa am avut si eu un bust mai mare, fara nicio operatie estetica", a declarat actrita, potrivit Cancan.