• Andrei Nazario, fost portar la Steaua (acum la Cruzeiro in Brazilia), despre Gigi Becali (ProSport):

"Gigi Becali este un om josnic si dezgustator! Chiar te rog sa-i transmiti un mesaj din partea mea! Gigi Becali are impresia despre el insusi ca valoreaza mai mult decat un baril de petrol. Daca as avea bani, l-as cumpara si l-as vinde la pret de nimic pentru ca el este un om de nimic."

  • Simona Sensual despre unul din barbatii bogati pe care-i insoteste la cazinou si care a pierdut un milion de euro (Click):

“S-a gandit ca i-am purtat ghinion si m-a blestemat cateva zile la rand pentru aceasta patanie”

  • Youssef Rabeh, fundasul lui Levski Sofia si cel care i-a provocat o accidentare grava lui Habibou, a dezvaluit presei bulgare ca l-a lovit cu intentie pe atacantul Stelei (Gazeta Sporturilor): 

"Am vrut neaparat sa-l pun la punct. De ce? Pentru ca s-a luat de doua ori de familia mea. M-a injurat de mama. L-am intrebat de ce face asta. Mi-a raspuns ca nu-i plac oamenii ca mine. Nu am inteles ce vrea sa spuna, dar m-am enervat. Cu atit mai mult cu cit si el este de origine araba. Asa ca i-am spart fata!"

  • Teo Trandafir despre o intamplare cu o stewardeza (Prima TV):

"Se tot cacaia acolo..."

  • Atacantul lui CFR Cluj, argentinianul Fabbiani, despre atacantul Stelei, Pepe Moreno (ProSport):

"Oricum, suntem atacanti amandoi si e greu sa ne intalnim, dar pot face un efort sa vin in aparare la un corner, daca e cazul. Bine ar fi totusi ca Pepe sa stea in banca lui, altfel ii rup picioarele!”

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)