• Mihaela Radulescu despre vedetele care se plang de paparazzi (Cotidianul):

"Doar debutantele, ratatele si nefericitele se pling ca sint hartuite de paparazzi, eu n-am nici o problema cu ei. Ba chiar imi place - ginditi-va cit bine au facut paparazzi vedetelor - le-au invatat sa se machieze cind ies din casa, sa nu se mai scobeasca in nas la semafor, sa nu mai caste fara acoperire, sa se imbrace mai bine, sa frecventeze locuri mai interesante. Multi ar trebui sa le fie recunoscatori paparazzilor“.

  • Kate Moss, mare matoare de bere si sex (Cancan):

"Imi place la nebunie berea la halba si, desi sunt constienta ca alcoolul imi pune in pericol silueta, nu reusesc sa scap de viciu.Chiar si la concertele rock, la care merg cu amicii mei, imi iau berea cu mine... Imi place sa fac sex si cred ca asta este cea mai buna metoda de a arde caloriile. Oricum, in cazul meu da rezultat, pentru ca nu ma ingras oricata bere as bea. Pot consuma orice imi pofteste inima atata vreme cat dupa aceea am parte de o partida de sex pe cinste".

  • Lucian, iubitul Andreei Banica, despre catelul lor Nino (Click):

“Este foarte cuminte. Sta in pungulita lui, e baiat civilizat. Nici mobila nu o roade. Numai ca o mai trage pe Andreea de sani sau de picioare”.

  • Lita Dumitru despre jocul Rapidului (rapidisti.ro):

"N-am mai vazut un joc atit de prost al Rapidului de pe vremea 'ABBA' "

  • Fina cunoscutului interlop Fane Capatana, despre impresarul manelisitor Dan Bursuc(Cancan):

"Becali al manelelor m-a tarat in WC sa ma violeze!"

Replica lui Bursuc (Cancan): "Femeia asta e o nebuna si poate ca ii place de mine si vrea sa-mi pericliteze si familia"