1. 20.000 euro un Ferrari contrafacut. Politia italiana a anihilat o retea de falsificatori de automobile Ferrari la Palermo. Acestia contrafaceau automobile pe banda rulanta, "reproducerile" fiind insa extrem de bine realizate, cu greu putand fi descoperite diferentele fata de un Ferrari original, conform politistilor italieni, scrie Cancan.

2. Kate Moss si Kelly Osbourne - maxim de bete. Kate Moss, 34 de ani, mama unei fetite de 5 ani, Lila Grace, a lasat o impresie notabila celor prezenti in clubul Punk din Soho, dupa ce s-a facut praf, in ciuda declaratiilor de ieri cum ca ar fi optat pentru o viata mai sanatoasa, pentru a-si spori fertilitatea. Kelly Osbourne, 23 de ani, fiica legendarului Ozzie Osbourne, a parasit si ea scena intr-o postura destul de ridicola, scrie Click.

3. Un caine, tata adoptiv pentru o ieduta. Un caine de la o ferma din Marea Britanie a adoptat zilele trecute o ieduta care fusese abandonata de mama ei pentru ca era prea slaba. Conform Daily Mail, boxerul Billy a luat-o in grija pe Lilly, in varsta de 12 zile, si se poarta foarte grijuliu cu ea, ca un tata responsabil: o spala pe botic dupa ce e hranita cu biberonul si doarme cu ea, scrie Libertatea.

4. Orfelinatul groazei in Jersey : circa 160 de copii batuti si abuzati sexual. Ororile s-au petrecut intre anii ‘50 si ’80, dar politia abia acum a gasit dovezi care sa sustina acuzatiile. Teribilul scandal a luat amploare incepand de saptamana trecuta, cand politia a descoperit resturi din cadavrul unui copil, ascuns sub o dala de beton in fostul centru de plasament, inchis in 1986, si transformat apoi in han pentru tineri., scrie Gandul.

5. Italia a interzis scarpinatul intre picioare. In Italia exista o traditie ca barbatii sa se scarpine intre picioare pentru a fi paziti de rele. Ei insa vor trebui sa recurga la alte metode pentru a alunga ghinionul, dupa ce justitia locala a decis sa interzica gestul, pe care-l considera obscen, scrie Cancan.

6. Un alt roman face senzatie in Spania. Nu doar Costel Busuioc are succes in Spania. Antonio Cortes, de 19 ani, un tanar nascut in Romania si adoptat de o familie de spanioli, s-a bucurat de un succes urias la o emisiune muzicala difuzata de televiziunea Canal Sur Andalucia. Antonio, care interpreteaza melodii flamenco, s-a clasat acum cateva zile pe primul loc in finala concursului televizat, scrie Libertatea.

7. Cum a ajuns Elle Macpherson cu sutienul la vedere. Desi este o maestra a podiumului, mersul pe jos poate deveni o adevarata aventura pentru superba vedeta. Concentrata in cu totul alta parte, Elle Macpherson s-a impiedicat de piciorul intins al unui barbat, camasa s-a desfacut, iar paparazzi au fost acolo pentru a surprinde ipostaza inedita, scrie Romantica.

8. Printul Harry a omorat 30 de talibani. Potrivit "The Sun", printul a ucis 30 de talibani in cursul a trei raiduri aeriene pe care le-a coordonat. El activeaza sub numele de cod "Vaduva 6-7" si are gradul de sublocotenent si controlor de trafic aerian al grupului "Joint Tactical Air Control" (JTAC), citeaza Cancan.

9. Otravit cu antigel. O britanica de 28 de ani va face 30 de ani de inchisoare pentru ca a incercat sa-si omoare sotul, punandu-i antigel in vin si mancare, chiar in ziua in care cei doi aniversau sapte ani de casnicie, scrie EvZ.

10. O gaina franceza numita Carla... Desi enervati de tam tamul mediatic de proportii facut in jurul casatoriei lui Sarkozy cu Crala Bruni, franceziii mai reactioneaza si cu umor la metehnele sefului statului francez. De pilda, premierul François Fillon, aflat in vizita la Salonul Agriculturii, a fost victima colaterala a unei astfel de glume ce viza cuplul prezidential. Sefului executivului francez (un ins cam cu vreo 22 de procente mai popular decat seful statului) a primit in dar o gainusa botezata Carla de fermieri, scrie Gandul.