1. Doar din Ucraina poti cumpara vodka ambalata in sticla sub forma de penis. In Ucraina, cumparatorii se inrosesc instantaneu atunci cand vad pe rafturi vodka ambalata in sticle sub forma unui penis. Are 30 de cm lungime si a devenit, in timp record, cel mai cautat suvenir din tara. In fabricile in care este produsa, vodka este ambalata doar de femei si totul este "hand made", scrie Romantica.

2. Angelina isi rasfata copilul cu guma "Imi iubesc penisul". Actrita si fiul sau, Maddox, dadeau o raita prin magazine pentru a face cateva cumparaturi, cand atentia lui Maddox a fost atrasa de un pachet de guma de mestecat cu un nume mai degraba poznas: "I Love My Penis" ("Imi iubesc penisul"). Amuzata de alegerea fiului ei, Angelina nu a stat pe ganduri si i-a cumparat pachetul de guma dorit, spre stupoarea vanzatoarelor, mai putin libertine decat actrita, sustine Cancan.

3. Calul cu cea mai lunga coada. Summer, un cal superb in varsta de 11 ani, figureaza in Cartea Recordurilor drept bidiviul cu cea mai lunga coada din lume, informeaza Click. Aceasta masoara 3,9 metri. Americanca Crystal Socha, stapana animalului, a declarat presei ca petrece zilnic aproape doua ore cu spalatul, ingrijitul si periatul cozii lui Summer.

4. Deputata care danseaza la bara. Deputata mexicana Dalia Perez se afla in mijlocul unui scandal cu tenta sexuala. Cu cateva zile in urma, un utilizator al site-ului Youtube a dat publicitatii un filmulet in care Dalia, fosta prezentatoare de televiziune si actrita, apare dansand la bara in compania unui barbat trecut de prima tinerete, sustine Cancan. Desi secventa face parte din pelicula "Chiles jalapenos", in care Perez a jucat in 2006, aceasta a avut darul de a face valva in cercurile politice mexicane.

5. Asa au votat unii. Membrii unui club intitulat “Ursii polari”, din orasul Barnaul, au participat ieri la vot imbracati doar in costum de baie. Dupa ce si-au exprimat optiunile electorale, membrii clubului au iesit afara, la o temperatura cu mult sub zero grade, si au incins o bataie cu zapada, relateaza Click.

6. Cimitirul Bellu, in topul celor mai scumpe terenuri din tara. Cu 100 de euro mai poti cumpara, astazi, doar 2,5 centimetri patrati de teren in anumite zone din Bucuresti. Si nici macar nu este vorba de o parcela intr-un cartier de lux din Capitala, ci de una situata in Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor, la doi pasi de mormantul lui Mihai Eminescu. Conform Libertatea, terenul din cimitir a fost evaluat la 4.000 de euro pe mp asta in timp ce in cartierul Primaverii se mai gasesc inca parcele pe care proprietarii cer doar 3.800 de euro pe o suprafata identica. Astfel, Cimitirul Bellu a devenit echivalent al cartierului Primaverii, o locatie de top in Capitala.

7. Doarme afara iarna. Maria Dyakova, de 60 de ani, din Rusia, a fost toata viata friguroasa, motiv pentru care devenise sensibila si se imbolnavea foarte usor. Viata ei s-a schimbat dupa ce a cunoscut un britanic care a invatat-o sa-si trateze raceala cu frig. In doar un an a ajuns dependenta de frig si s-a mutat in curtea casei, unde doarme si iarna, pe un pat metalic, imbracata sumar, scrie Cancan.

8. Din obeza a ajuns instructoare de fitness. Jennifer Marnell din SUA a slabit in mai putin de doi ani 80 de kilograme. Povestea ei, prezentata mai nou pe la toate emisiunile importante din SUA, este cu atat mai interesanta cu cat dintr-o tanara supraponderala de 140 de kilograme, Jennifer s-a transformat intr-o instructoare de fitness, extrem de sexy, relateaza Gandul.

9. Operatii estetice pentru fiica retardata. Chelsea si Laurence Kirwan, doi britanici obsedati de frumusetea fizica, doresc sa isi supuna fiica, afectata de sindromul Down, unor operatii estetice menite sa ii corecteze forma ochilor, a gurii si nasul, relateaza Cancan. "Nu mi se pare corect ca fetita mea, Ophelia, in varsta de doi ani, sa fie judecata din pricina felului in care arata. De aceea, am hotarat sa o operam de indata ce organismul ei va putea suporta o astfel de interventie", a declarat tatal micutei.

10. Philip Seymour Hoffman, laureat pentru cea mai proasta scena nud din toate timpurile. Este unul dintre cei mai talentati actori din breasla, dar nu a fost considerat niciodata un sex-simbol al Hollywood-ului. Pentru scena nud din filmul "Before The Devil Knows You’re Dead", Philip Seymour Hoffman a fost desemnat castigatorului premiului pentru cea mai proasta scena nud din toate timpurile, scrie Romantica.