• Gigi Becali a vorbit la "Fanatik Show" despre strategia pe care o va aborda in cele 13 etape ramase (Gazeta Sporturilor):

"30 de milioane as da acum, pe loc, numai sa stiu ca iau campionatul! Ma voi ruga de adversarii CFR-ului si ii voi implora sa le fure punctele, cu mult mai multe zerouri decit sezonul trecut! Nu ma intereseaza banii pe mine si nu imi convine sa ia ungurii titlul. Oricum, chiar daca Lacatus nu termina pe locul al doilea, tot nu il dau afara, el stie asta".

  • Finantatorul stelist, Gigi Becali, a raspuns la Sport.ro acuzatiilor formulate de oficialii formatiei CFR Cluj care au cerut doua penalty-uri (ProSport):

"Romanii s-au desteptat, Tudor e roman adevarat si e cel mai bun arbitru din romania. N-au avut niciun penalty, asa s-a vazut la mine."

  • Eugen Trica despre arbitrii meciului Steaua-Cluj (ProSport):

"L-am vazut speriat, parca nu era Tudor cel pe care il stiam. Praf a facut meciul, pacat de el. Si el si tusierii mai aveau putin si faceau pe ei. I-am vazut palizi"

  • Prigoana despre viitoarele sale nurori (Cancan):

"De fapt, sa va spun sincer, nurorile mele nu s-au nascut inca. Fiul meu cel mare are 21 de ani, deci, tre? sa mai treaca noua ani pana se va naste viitoarea lui sotie. Diferenta de 30 de ani este in mare voga si nu vreau sa stric eu piata"