1. Partida ideala de sex dureaza doar... 7 minute!, informeaza Romantica. O partida ideala de sex dureaza mai putin decat se asteapta majoritatea oamenilor. Contrar convingerii ca o ora de sex este ideala, publicatia Journal of Sexual Medicine sustine ca majoritatea persoanelor isi doresc intre sapte si treisprezece minute de sex. Studiul a avut menirea de a distruge mitul conform caruia sexul poate sa fie oricum, dar in nici un caz scurt. Doctorul Eric Corty a declarat ca cei care cred ca partidele de sex ar trebui sa dureze intre 15 si 20 de minute, ar trebui sa se astepte la "situatii de mare dezamagire si insatisfactie".

2. Admis la facultate la opt ani! Un baietel din Brazilia a trecut cu succes de toate examenele de admitere la o facultate de Drept, dar nu poate inca sa urmeze cursurile deoarece nu a terminat studiile secundare, relateaza Cancan. Joao Victor Portelinha, in varsta de opt ani, a trecut cu succes, vinerea trecuta, examenul de admitere la Universitatea Paulista. Parintii sai au platit imediat taxele de inscriere pentru ca el sa inceapa cursurile, dar Universitatea a refuzat admiterea lui, argumentand ca acesta nu a urmat cursurile secundare. "Cel mai mare vis al meu este sa devin judecator!", a declarat copilul.

3. Greu de convins - i-a facut curte 50 de ani! Un italian in varsta de 101 ani se va casatori in sfarsit cu aleasa inimii sale (98 de ani), dupa ce i-a facut curte peste jumatate de secol, noteaza Jurnalul National. Giuseppe Rebaudi, un fost ginecolog, isi va uni destinul cu Silvie Basain, femeie pe care a curtat-o inca din anul 1952. “Suntem impreuna de doar 56 de ani. S-ar putea sa fie o decizie cam pripita, dar nu esti tanar decat o data”, a glumit dna Basain. Ceremonia de casatorie va avea loc in orasul Bordighera, nord-vestul Italiei.

4. Miss Killer: Geanina e cea mai frumoasa criminala de la puscaria din Bacau, relateaza Gardianul. O condamnata pentru omor calificat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Bacau a fost desemnata cea mai frumoasa detinuta la concursul „Don’t Miss Martisor 2008“. Geanina Beres si-a surclasat adversarele in urma verdictului dat de juriul format din ziaristi, angajati ai Penitenciarului Bacau si un reprezentant al Biroului Judecatoresc. Prestatia concurentelor a fost urmarita de membrii juriului, dar mai ales de detinutii de sex masculin care au facut galerie ca pe stadion pentru cele noua femei care s-au inscris in concurs.

5. Paisprezece romani intr-o masina! Intr-un Opel Vectra incap in mod normal 5 persoane, iar in portbagaj mai este loc pentru 2 - 3 valize. O familie de romani a stabilit insa un nou record la intoarcerea din Franta spre Romania. Ziarul Bild a informat, ieri, ca masina in care erau inghesuiti 14 oameni a fost oprita de politia germana pe autostrada A6 din cauza vitezei reduse cu care se deplasa, 40 km/h. Surpriza politistilor a fost foarte mare cand au descoperit 9 persoane pe scaune si 5 in portbagaj, scrie Libertatea.

6. Impotent din cauza cicalirii! Un italian cere despagubiri de 185.000 de euro din partea propriei sotii, sustinand ca cicaleala constanta la care l-a supus aceasta l-a facut sa ramana impotent, scrie Jurnalul National. Sergio Vinucci din Parma a inclus in dosarul depus la un tribunal local dovezi medicale privind cauzele disfunctiei sale erectile. In documente se precizeaza ca Vinucci a inceput sa sufere de impotenta in urma stresului acumulat in mariaj. “Nu face altceva decat sa se planga tot timpul. Este extrem de stresant, iar acum nu mai sunt barbat decat pe jumatate”, a declarat Vinucci.

7. Pirat al secolului 21: a ocupat o insula cu forta! Omul de afaceri Harmesh Pooni s-a baricadat in farul fortaretei "No Man's Land", pretinzand ca este proprietarul acesteia. De mai bine de jumatate de an, insula-fortareata "No Man's Land" ("Pamantul nimanui"), situata la 1.852 de metri de coasta orasului britanic Portsmouth, a fost scoasa la vanzare de catre o agentie imobiliara, care a estimat-o la aproape opt milioane de euro. Desi in toata aceasta perioada a fost vizitata de numerosi investitori, fortareata nu si-a gasit inca un stapan, poate si pentru ca exista cineva care pretinde ca are drepturi depline asupra ei, relateaza Cancan.

8. De necrezut: dragostea bate sexul! Potrivit unui studiu american, citat de Romantica, creierul uman face o diferenta clara intre dragoste si sex, prima din ele fiind cea mai puternica dintre cele doua. Subiectii studiului au completat niste chestionare, iar creierele lor au fost conectate la un sistem de imagini cu rezonanta magnetica. Analiza rezultatelor a dus la concluzia ca iubirea este castigatoare in lupta cu sexul in ceea ce priveste puterea pe care o are asupra mintii umane.

9. Un tablou de Van Gogh a fost realizat din sushi, scrie Libertatea. Un bucatar japonez creeaza opere de arta din sushi. Ken Kawasumi a realizat o copie a tabloului "Floarea Soarelui" a celebrului pictor Van Gogh, pe care a prezentat-o zilele trecute in Tokyo. Bucatarul a facut tabloul cu ocazia lansarii noii lui carti, "Cea mai simpla metoda de a face rulouri de sushi decorative".

10. Un jucator profesionist de golf din Statele Unite risca un an de inchisoare dupa ce a fost acuzat ca a ucis intentionat un soim cu o minge de golf, informeaza Romantica. Incidentul a avut loc in luna decembrie in timpul filmarilor pentru un program de golf. Tripp Isenhour a fost deranjat de zgomotul facut de pasarea de prada si a lansat cu putere cel putin 10 mingi de golf in directia soimului. Una dintre mingi a lovit mortal pasarea, care a fost ingropata imediat de o persoana din anturajul jucatorului de golf. Alertate de un martor al incidentului, autoritatile au declansat o ancheta, iar soimul a fost deshumat pentru cercetari.