Un primar dintre aceia care nu cred in vrajeala doctrinei PNL. (Relatare sub protectia anonimatului)

“Inainte de alegerile trecute, m-am enervat intr-o seara cand am aflat cine va candida la noi la Primarie. Niste unii care au furat de cand ma stiu. Asa ca m-am hotarat sa candidez. Initial am vrut sa fiu independent. Dar am inteles repede ca trebuie sa am un sprijin politic, pentru ca altfel ma mananca consilierii.

Am facut un calcul rapid. PSD avem in sat, avem si PD, e si PRM, chiar si PNTCD. Opaaa, PNL nu e! M-am dus la judet la PNL si le-am zis ca vreau sa candidez la noi in sat. Mi-au zis ca ma sustin daca le fac filiala. M-am inscris in PNL, acum sunt primar si avem si filiala. Dar n-a trecut nici un liberal de la judet pe aici. Oricum doctrina lor e o vrajeala, la fel si a celorlalti". (Istorii.ro)

Rugaciunea Copos-Becali nu i-a prea priit patronului Rapidului

Dupa rugaciunea comuna cu Becali Copos a pus mana pe telefon: "Gigi, esti un nenorocit ca m-ai dus la biserica ta din Pipera. Nu o sa mai merg in viata mea acolo, ma duc la biserica mea" (Libertatea)

Marian Oprisan are dileme teologice

Oprisan: "Nu cred intr-o constructie politica viitoare nici cu PNL si nici cu PDL. Eu cred intr-un partid european modern care se numeste PSD. Dar nu inainte de Dumnezeu“. (Evenimentul Zilei)

Mischie are merinde

Mischie: "Cu regret va anunt ca am luat hotararea sa parasesc organizatia PSD Gorj, desi sunt membru fondator al acesteia. Asa se intampla cand copiii iresponsabili si necuviinciosi, precum Victor Ponta, Florin Carciumaru (n.r. - presedintele PSD Gorj), Ion Calinoiu (n.r. - prim-vicepresedinte al PSD Gorj), Ion Florescu (n.r. - senator PSD de Gorj) si altii isi alunga parintii din propria-i casa politica, infruptandu-se cu nerusinare din merindele pentru procurarea carora s-au dovedit a fi neputinciosi, rai si aroganti". (Evenimentul Zilei)