Vladimir Putin si sotia sa, Liudmila, au efectuat o vizita surpriza duminica la un teatru din Moscova pentru a asista la punerea in scena a popularei comedii ruse din secolul al XIX-lea „Gore ot uma” (Prea multa minte strica). Potrivit televiziunii de stat, cuplul prezidential a fost ovationat minute in sir inainte de ridicarea cortinei. Dupa spectacol, la un ceai si cateva prajituri, Putin a discutat cu actorii si le-a dat indicatii, mai bine spus si-a exprimat nemultumirile, informeaza Gandul.

Polonezul Mariusz Pudzianowski va intra in Cartea Recordurilor dupa ce s-a “plimbat” cativa zeci de metri inhamat la un tramvai plin cu oameni, scrie Click.

O batranica de 100 de ani din Marea Britanie a dezvaluit secretul longevitatii ei. Molly Reeves practica boxul cel putin o data pe saptamana pentru a se mentine in forma, noteaza Libertatea.

.

Cu ocazia Jocurilor Olimpice care vor avea loc anul acesta in Beijing, China, autoritatile au cerut patronilor restaurantelor care servesc carne de caine sa scoata aceasta 'delicatesa' culinara din meniu, relateaza Libertatea.

Intrebat daca a apelat la chirurgia estetica pentru a scapa de riduri, George Clooney a dat un raspuns absolut socant: "Nu mi-am intins pielea de pe fata, mi-am facut, in schimb, lifting la oua", afirma Cancan.

Locuitorii unui orasel grecesc, Tyrnavos, organizeaza anual un festival mai putin obisnuit, denumit "Bourani". Dupa ce prepara o supa specialitate traditionala, ei se tachineaza reciproc cu penisuri din plastic, de diferite dimensiuni, sustine Cancan

In ciuda celor sase premii Emy castigate si a numeroaselor albume vandute, Amy Winehouse n-a avut un sfant in buzunar sa-si achite cursa cu taxiul, afirma Cancan. Inimosi, paparazii care o urmareau au achitat contravaloarea calatoriei.

Un oras din America de Sud traieste clipe de groaza din cauza unui gnom care bantuie strazile noaptea. Mai multi localnici sustin ca au vazut dubioasa aratare si se tem sa mai iasa din casa, scrie Romantica.

Controversata Madonna a facut de toate: a fumat marijuana, a inghitit pastile de ecstasy, iar mai nou a iesit la iveala o isprava haioasa intamplata intre ea si Justin Timberlake. “Aveam o sesiune de inregistrari la Londra si nu ma simteam bine. M-a intrebat «vrei o injectie cu vitamina B12?». Si-a scos din geanta o duzina de seringi si mi-a spus «Da-i jos!». N-am stiut ce sa-i spun, asa ca mi-am dat chilotii jos. Mi-a facut o injectie in fund si a fost una dintre cele mai grozave zile din viata mea!, a declarat Justin Timberlake citat de Gardianul.

Timp de mai multe luini Andrei Gheorghe a impartit un apartament cu cenusa unui defunct, afirma Libertatea.