1. Un tanar s-a filmat cand isi dadea foc la par. Un adolescent din Iasi a postat pe internet mai multe filmulete in care apare in ipostaze socante! Fara sa se gandeasca la consecinte, tanarul isi da foc la par de mai multe ori cu o bricheta, distrandu-se teribil impreuna cu prietenul sau care inregistra totul cu ajutorul un telefon mobil, scrie Cancan.

2. Anastasia Lazariuc spune ca fostul sot era un betiv. Suparata ca presa pune atata accent pe situatia in care se afla fostul ei sot, Gheorghe Criganuta (56 de ani), interpreta Anastasia Lazariuc (54 de ani), cunoscuta pentru discretia cu care si-a inconjurat intotdeauna viata personala, s-a decis sa rupa tacerea. Anastasia spune ca nici copiii ei si nici ea nu sunt vinovati pentru saracia in care traieste acum Criganuta si sustine ca fostul ei sot are probleme cu alcoolul, scrie Libertatea.

3. Rusii au inventat masina care zboara. Un inventator rus a gasit solutia ideala pentru orasele cu trafic de cosmar: masina care zboara. Automobilul de doua locuri este ridicat si purtat prin aer cu ajutorul unei parasute, la 4.000 de metri deasupra pamantului. Masina cantareste doar 60 de kilograme, pentru ca e construita din plastic, iar in aer poate atinge 160 de kilometri pe ora, anunta Antena 3.

4. Patru soareci, «profesori» de surf. Un videoclip postat pe Youtube cu patru soareci care fac surf a facut senzatie pe Internet, informeaza Ananova. Cele patru rozatoare, Bunsen, Harry, Curly si Chopsticks, sunt campionii rasei lor, cucerind val dupa val pe plajele insorite din Australia, pe placile lor de surf, colorate, care masoara 26 de centimetri, citeaza Click.

5. Monica Bellucci adora sa pozeze goala. Frumoasa actrita italiana Monica Bellucci a dezvaluit ca ii place la nebunie sa apara dezbracata in reviste si in filme. "Ador sa pozez goala si sa apar nud in filme. Sunt o femeie lipsita de inhibitii si recunosc ca imi este usor sa fac asta. Imi place sa ma dezbrac pentru ca stiu ca asta infierbanta mintea barbatilor", a spus celebra actrita, citeaza Cancan.

6. A donat 250 de litri de sange. Emil Schmutzler, un barbat de 82 de ani, din orasul Denver, statul american Colorado, a donat in total, de-a lungul vietii sale, 250 de litri de sange. Barbatul a inceput sa doneze din anul 1943, cand a fost creat Centrul de Sange Bonfils, iar miercuri a ajuns la cea de-a 520 donare, fiind al doilea om din istoria centrului de recoltare care a donat 250 de litri de sange, scrie Libertatea.

7. Berlusconi: gluma cu scandal. Liderul dreptei italiene Silvio Berlusconi se afla in centrul unei polemici dupa ce i-a sugerat in timpul unei emisiuni televizate unei studente sa se casatoreasca, pentru a scapa de saracie, cu un milionar, scrie Click.

8. Un tanar a mangaiat marele rechin alb. O echipa de cerceta tori care testau in largul coastelor australiene un dispozitiv de indepartare a rechinilor a avut surpriza de a se trezi fata-n fata cu un exemplar din specia „marelui alb“. Cercetatorii sustin ca dispozitivul cu descarcari electrice „Shark Shield“ nu atrage rechinii, dar ca undele produse ii enerveaza pe acestia, scrie EvZ.

9. Primea 4.000 de dolari doar pentru o ora de sex. Guvernatorul statului New York, Eliot Spitzer, care a demisionat in urma unui scandal sexual legat de o retea de prostituate de lux, platea pentru serviciile unei fete de 22 de ani 4.000 de dolari pe ora. El apela cu regularitate la o retea de prostituate de lux, Emperor's Club VIP, destramata de autoritati saptamana trecuta, anunta Romantica.

10. Cel mai scump mobil costa un milion de euro. S-a pus in vanzare cel mai scump telefon mobil din lume. Acesta se numeste GoldVish 'Piece Unique' si costa nu mai putin de un milion de euro. Valoarea sa uriasa este data atat de calitatile tehnice, dar mai ales de faptul ca este placat cu aur si platina si sute de mici diamante, scrie Libertatea.