• Preturi fixe la arbitrii. Adrian Porumboiu a facut o comparatie intre "darurile" luate de arbitrii de azi si cei din valul trecut, referindu-se la Ion Danciu: „Macar el avea preturile fixe, exista un mercurial. Danciu, atunci cand primea darurile, macar te mai distra. Erai satisfacut la urma, aducea un pic cu Farcasu, crea o atmosfera” (ProSport)
  • Cu mainile curate Beth si Brian Willis, doi iubitori de animale din Marea Britanie, au ajuns sa isi impleteasca pulovere de iarna calduroase din blana acestora (Cancan): "Umblam mereu cu palmele umezite pentru a putea aduna parul lasat de Kara prin casa", isi aminteste cu duiosie Beth. (Cancan)r
  • A posti e omeneste:  Daniela Gyorfi “Voi posti doar in ultima saptamana, inainte de Paste. Oricum, la sfatul unui preot, eu tin post in fiecare marti, zi consacrata sfantului Antonie. Ma abtin de la toate placerile, inclusiv de la sex. Oricum, credinta se pastreaza in suflet” (Click)
  • Sa rezolvam problema vagabonteste! Patronul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut la 'Fanatik' ca a purtat un dialog dur cu Marian Iancu, conducatorul Timisoarei: 'S-a luat de mine de mai multe ori si eu am vrut sa rezolvam problema vagabonteste! L-am sunat si am vrut s-o lamuresc! Eu am cunoscut tot felul de tigani. Mai obraznic tigan ca asta n-am vazut in Romania. In viata mea am luptat cu cei mai de temut infractori si n-am dat-o la pace niciodata, cu nimeni! Va dati seama ca nu o s-o facem nici acum. Eu sau Giovani, care n-a dat-o la pace cu tot Occidentul! Se pune el cu mine sau Giovani! Am ajuns la fotbal sa vorbim de tot felul de chestii din astea... infractoriale. Eu stiu de ce e capabil el, d-aia am innebunit cand a zis ca ma tine el pe mine in alarma!', a explicat patronul Stelei.(Libertatea)
  • Mitica Dragomir  face din armasar gloaba Mitica Dragomir despre cearta din Becali si Iancu: 'Eu le fac o recomandare: nu exista om tare pe pamant. N-a fost Napoleon, n-a fost Bismarck, n-a fost Ginghis-Han. Toti, din armasari de cursa lunga, au murit gloabe. Nici macar Ceausescu, ala care era spaima tarii, nu a fost tare. Asa ca sa nu se mai dea rotund nici unul. Le dau un sfat: sa puna batista pe tambal, ca nu exista om tare pe pamant' (Libertatea)