1. Un patron si-a pierdut sora la barbut. Un patron din Curtea de Arges, individ impatimit al jocurilor de noroc, si-a pierdut la barbut sora si a fugit din tara, dupa ce interlopii au dat buzna peste el in casa, pentru a-si "ridica premiul" si au tras mai multe focuri de arma, scrie Cancan.

2. Un bumerang zboara in Comos exact ca pe Pamant. Pe 18 martie 2008, astronautul japonez Takao Doi a testat daca in conditii de microgravitatie un bumerang revine la locul de unde a fost aruncat, asa cum face pe Pamant. Nimeni pana acum nu mai facuse acest test, iar bumerangul s-a intors la locul de unde a plecat, exact ca pe Pamant, scrie Stiinta.info care spune ca experimentul este important pentru intelegerea Universului la distante mari de noi in spatiu si timp.

3. Scolarii britanici cred ca Churchill este primul om ajuns pe luna . O treime dintre scolarii din Marea Britanie cred cu convingere ca Winston Churchill, fostul premier al Marii Britanii, a fost primul om care a ajuns pe Luna, potrivit rezultatelor unui sondaj. Mai mult chiar, 40 la suta dintre copii cred ca “Mars” (planeta Marte) este doar un tip de baton de ciocolata. Zece la suta nu stiu ca un cotlet de porc provine de la porc, iar 18 procente din copii nu stiu din ce se fabrica iaurtul, scrie Romantica.

4. O grasuta in finala Miss Anglia. Chloe Marshall are 17 ani, 1,80m si 80 kg. Ea a castigat etapa locala in Guildford (comitatul Surrey, in sudul Angliei) si a ajuns in cea nationala, scrie Click. Dupa castigarea titlului de Miss Surrey, ea a declarat ca doreste sa distruga stereotipul conform caruia participantele la un concurs de frumusete trebuie sa fie slabe si blonde: " Vreau sa arat ca poti fi frumoasa chiar daca nu ai marimea zero."

5. L-au amenintat pe Costel Busuioc ca-i rapesc copii. Costel Busuioc traieste sub spectrul fricii ca ii vor fi rapiti cei patru copii, motiv pentru care, de la castigarea concursului 'Hijos de Babel', se ocupa de formalitatile necesare pentru a-si duce intreaga familie in Spania. Inainte de marea finala Costel a primit un telefon in Spania, prin care l-au amenintat ca ii vor rapi copiii daca va lua premiul intai. Si nevasta lui era avertizata ca trebuie sa aiba grija, scrie Libertatea.

6. Vasectomii contra permis de portarma in India. OAutoritatile sustin ca promoveaza inlocuirea unui simbol al barbatiei cu un altul intr-o incercare de a tine sub control cresterea accelerata a populatiei. Districtul Shivpuri din statul indian Madhya Pradesh este o zona suprapopulata si renumita pentru numarul mare de “banditi”, noteaza publicatia britanica The Times, citeaza Gandul.

7. Inventie sinistra- robotul de sinucis. Australianul de origine britanica Francis Tovey, in varsta de 81 de ani, s-a sinucis utilizand un „robot de sinucis“, masinarie pe care a construit-o singur in baza unor planuri descarcate de pe internet, scrie Evenimentul Zilei.

8. Isi recunosc infidelitatea pe internet. Speriati ca enoriasii nu mai au timp sa ajunga la biserica si sa isi marturiseasca pacatele, mai multi preoti din Statele Unite s-au gandit la o modalitate inedita de a aduce spovedania chiar acasa la credinciosi. Peste 30.000 de persoane au marturisit pe site-uri dedicate confesiunilor ca si-au inselat partenerul de viata, scrie Cancan.

9. Bataie intre lesbiene pentru Lindsay Lohan. Frumoasa si nelinistita Lindsay Lohan (21 de ani) are un nou motiv de preocupare. Doua femei se lupta pentru inima ei si vor sa o cucereasca indiferent de eforturi. Una dintre ele este Courtenay Semel (28 de ani), fiica directorului de la Yahoo!, Terry Semel, cealalta este dj-ul Samantha Ronson (30 de ani), fata scriitoarei Ann Dexter-Jones si a impresarului artistic Laurence Ronson, scrie revista Star magazine, scrie Click.

10. Americanca ucisa de o pisica de mare. O excursie cu vaporasul in Florida, SUA, s-a sfarsit tragic pentru americanca Judy Kay Zagorsky, 52 de ani. Judy a fost victima unui accident greu de imaginat, a anuntat ziarul Bild. O pisica de mare a sarit din apa direct in barca si a ucis-o pe femeia care facea linistita plaja, scrie Libertatea.