1. Sotul Romanitei are o aventura cu o colega. Noile elemente descoperite de reporterii Cancan adeveresc acum zvonurile potrivit carora Adrian Iovan are o aventura cu o colega de serviciu! Din datele obtinute de noi, aceasta are in jur de 40 de ani si lucreaza la TAROM, la departamentul Planificare zboruri. Practic, ea stabileste in amanunt cursele pilotilor. Cunoscuti ai celor doi sustin ca relatia dintre Iovan si colega lui s-a sudat de la o zi la alta.

2. Il va picta goala pe Basescu. Are 28 de ani si este pe jumatate unguroaica, pe jumatate cameruneza. Si-a luat numele de scena Symba, iar una dintre pasiunile ei e sa picteze dezbracata. A auzit multe despre Romania, mai ales ca in curand va face striptease pentru bucuresteni la un targ erotic si crede ca presedintele Basescu este un barbat... interesant al carui portret ar vrea sa-l faca, anunta Libertatea.

3. Bataie cu perne in plina strada. Locuitorii din New York si Budapesta care au fost dispusi sa incaseze cateva lovituri au putut iesi in strada pentru a sarbatori Ziua Internationala a Batailor cu Perne. Chiar daca participantii s-au lovit intre ei pana au facut zdrente pernele, organizatorii nu au consemnat nici o confruntare care sa iasa din specificul batailor cu perne, scrie Click.

4. Cursuri universitare de sex la Singapore. Ingrijorate de scaderea drastica a natalitatii din aceasta tara, doua universitati au decis sa introduca in programa lor si cursuri de sex. Initiativa vine ca urmare a deciziei ministrului Dezvoltarii si al Tineretului, Yu-Foo Yee, de a oferi diverse facilitati tinerilor singaporezi care vor sa-si gaseasca sufletul-pereche si sa-si intemeieze o familie, anunta Cancan.

5. Vor s-o aiba toti mafiotii americani. Angel Lola este o americanca de 25 de ani care a devenit cel mai ravnit 'trofeu' pentru mafiotii din SUA. Si aceasta dupa ce a aparut in videoclipurile rapperului rebel 50 Cent care apoi a prezentat-o in lumea mondena de la New York ca fiind protejata lui. Cu un chip frumos si un corp apetisant, Angel a fost asaltata de curtezani milionari, renumiti interlopi in Statele Unite, scrie Libertatea.

6. A slabit 101 kg pentru a vedea meciurile lui Manchester United. Lisa Rea a slabit nu mai putin de 101 kilograme pentru a putea vedea pe Old Trafford meciurile clubului cu care tine de mica, Manchester United. In 2006, Lisa cantarea nu mai putin de 164 de kilograme. Dorind sa imbrace tricolul „diavolilor rosii”, observa cu stupoare ca acesta, desi avea marimea XXXL, ii statea mulat pe corp! Evident, pe Old Trafford era tinta ironiilor si ale batailor de joc venite din partea fanilor lui United, potrivit Antena 3.

7. Jocurile Olimpice de la Soci - prilej pentru evacuarea fortata a 4000 de persoane. Statiunea rusa va gazdui Jocurile Olimpice peste cativa ani buni, insa autoritatile de la Moscova, care s-au luptat din rasputeri, in frunte cu presedintele Vladimir Putin, sa obtina organizarea lor aici, au decis ca este momentul pentru demolare – si apoi reconstructie. Cele 4000 de persoane amenintate de evacuarea fortata ar putea sa nici nu fie recompensate in vreun fel pentru pierderea lor, avertizeaza publicatia britanica The Times, citata de Gandul.

8. Milionara in dolari la numai 17 ani. Ashley Qualls, o adolescenta din Detroit/Michigan, a reusit la numai 14 ani ceea ce multi nu reusesc intr-o viata intreaga. Cu doar 8 dolari primiti zilnic de la mama sa, ea a cumparat un domeniu pe internet - whateverlife. com - unde si-a creat un site pe care a postat diverse materiale personale de pe celebra retea MySpace.Site-ul a avut un succes atat de mare, incat ofertele de publicitate nu au intarziat sa apara. Cu peste 7 milioane de vizitatori unici pe luna, site-ul lui Ashley i-a adus in 2007 un profit de un milion de dolari, scrie Romantica.

9. Bucurestenii fac schimb de parteneri sexuali pe internet. Dupa modelul occidental, tot mai multe cupluri sau familii tinere din Capitala apeleaza la internet pentru a experimenta placeri sexuale cu alte cupluri. Este vorba despre asa-numitele cluburi de "swing" care, de fapt, sunt site-uri unde cei dornici de placeri interzise se pot cunoaste, intalni si apoi face schimb de parteneri, scrie Cancan.

10. Castel de 10 tone din ciocolata. Un croat a construit cel mai mare castel de ciocolata din lume, dupa 24 de ore de eforturi desfasurate in piata principala din capitala croata Zagreb. Krunoslav Budiselic, arhitectul acestui edificiu ce masoara trei metri inaltime, sase metri lungime si doi latime, apreciaza ca opera sa merita un loc in Cartea Recordurilor, scrie Click.