• Scriitorul Stefan Agopian, "catavenc" de frunte, arunca intr-o cu totul alta lumina personalitatea lui Ion Ratiu si legenda nasterii Cotidianului (in Academia Catavencu, articol preluat de Cancan):

"In fruntea ziarului am gasit un jandarm cu fusta, numit Doina Basca - inculta, mincinoasa, aroganta, intriganta, obraznica, plagiatoare... Doina Basca era amanta lui Ion Ratiu si, cum intre ei era o diferenta de vreo 40 de ani, batranul de 74 de ani era foarte mandru de performantele lui sexuale... Femeia asta a reusit sa-i distruga nu numai prestigiul, ci si ziarul pe care il iubea atat de mult. E drept ca a pus si el umarul din plin la treaba asta... Isi facuse din ziar o trambulina politica, incercand sa fie nominalizat de catre PNTCD drept candidat la Presedintie"

  • Dumitru Dragomir despre alegerile pentru primaria Capitalei (B1 TV):

"Daca ar fi Elena Udrea primar general ar sta la coada tot timpul cate 150 de persoane"

  • Marian Vanghelie despre capacitatile sale intelectuale (B1 TV):

"Gandesc mai repede decat vorbesc si atunci..."

  • George Copos dupa vanzarea clubului Rapid (Gazeta Sporturilor):

"Am plans la semnarea contractului... Noua conducere e obligata prin contract sa obtina performantele Rapidului din ultimii 10 ani"

  • Ioan Sdrobis (antrenor) despre Gigi Becali (Gazeta Sporturilor):

"Ma uit la omul acesta bolnav, Gigi Becali, si nu-mi vine sa cred ca poate spune ca Dumnezeu i-a dat inspiratie lui Lacatus sa-l bage pe Badea in teren. Este un farsor! Lacatus a trecut pe linga Badea si nu l-a bagat in seama saptamini intregi, iar Becali e de compatimit, nu trebuie sa fie apreciat. Il ia pe Dumnezeu in fata si el e cu dracu".

  • Ioan Sdrobis (antrenor) despre Marius Lacatus (Gazeta Sporturilor):

"A fost un jucator bun, dar ca antrenor am mari retineri... Daca Lacatus mai poate sa treaca peste faptul ca Vali Badea i-a cistigat meciul si nu-l baga in echipa e un rahat de om, o marioneta. Oricum, am o mare indoiala ca Laca asta e vreun meserias".