1. Prima iranianca goala. O dansatoare in varsta de 32 de ani, Romina Goshtasbi, se poate lauda ca este prima femeie din Iran care a renuntat la orice fel de inhibitii si n-a tinut cont de constrangerile religiei musulmane, pozand goala pentru revista spaniola "Interviu". Senzuala bruneta apare in pictorial imbracata doar cu tanga si cu un sal traditional iranian pus peste solduri, scrie Cancan.

2. O fotografie cu Carla Bruni goala, scoasa la licitatie. O fotografie cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy, sotia sefului de stat francez si fost top model, va fi scoasa la vanzare la New York, luna viitoare, in cadrul unei licitatii organizate de Casa Christie’s. Bruni a fost fotografiata in picioare, iar sanii sai sunt descoperiti. Portretul Carlei a fost evaluat de Christie’s la suma de 4.000 $ (aproximativ 2.500 de euro) si va fi scos la vanzare pe 10 aprilie, anunta Click.

3. Masculul de libelula face sex si mort. Nimic nu-l poate face pe masculul de libelula sa se opreasca dintr-o partida de sex, nici macar moartea. Libelulele calugarite au un ritual ciudat de imperechere, in timpul caruia femela ii mananca masculului capul, fara nici o remuscare. Insa, acesta face sex inca opt ore, scrie Cancan.

4. Sexul oral poate cauza cancer. Concluzia unui studiu recent al Asociatiei Profesioniste a Doctoritelor Americane pune pe jar barbatii si ingrijoreaza femeile. Sexul oral poate cauza cancer la cavitatea bucala si la gat. Cauza principala pare a fi pozitia “69”, care este plina de riscuri, deoarece prin sexul oral se transmite de pe organele genitale virusul Papillom, un cunoscut declansator de cancer, scrie Libertatea.

5. Cum ajungi vedeta din prostie. La mai putin de o luna de cand a fost postat pe site-ul YouTube, filmuletul „Ken Lee“, in care bulgaroaica Valentina Hasan „masacreaza“ hitul „Without You“, cantat de Mariah Carey, a transformat-o pe protagonista clipului intr-o adevarata vedeta. Cu zeci de remixuri si milioane de accesari pe internet, „Ken Lee“ i-a adus Valentinei mult mai multa faima decat ar fi visat vreodata, iar bulgaroaica a devenit peste noapte erou national, scrie Evenimentul Zilei.

6. „Miss Pipita”, locul unde greutatea trebuie sa fie mica si averea mare. Un joc pe Internet care se adreseaza fetelor cu varste cuprinse intre 9 si 16 ani i-a infuriat pe parintii britanici, care sustin ca adolescentele nu invata nimic bun din acest joc, fiind incurajate sa se gandeasca numai la implanturi de sani, haine de firma, pastile de slabit si lenjerie intima. scrie Gandul.

7. Faceti cunostinta cu Amy, cel mai mare iepure din lume. Are 1.2 m lungime, cantareste 20 kg, o chema Amy si este cel mai mare iepure din lume. Mama a 32 de pui, iepuroaica si-a eclipsat partenerul Robert si a intrat in celebra Carte a Recordurilor, scrie Romantica.

8. Accident cu 100 de masini in Austria. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte cateva grav ranite, intr-un accident in lant produs ieri pe o autostrada din Austria, in care au fost implicate circa 100 de autovehicule, au anuntat autoritatile locale. "Am avut insa precipitatii abundente sub forma de zapada, iar autostrada este acoperita de nameti”, au anuntat autoritatile, citeaza Click.

9. Mancata de vie de caini, la Baneasa. Femeia se indrepta spre statia autobuzului 301, din apropierea Gradinii Zoologice, cand a fost atacata de 12 caini. Bucuresteanca Inna Oncescu (52 de ani) a fost muscata rau de picioare si a scapat cu viata doar pentru ca prin zona au trecut cativa oameni cu o masina. Culmea, cosmarul s-a petrecut langa un panou pe care scria 'Bucurati-va de o plimbare in aer liber!', scrie Libertatea.

10. Papa Ratzinger prefera dulciurile evreiesti. Daca in materie de haine, Papa Benedict al XVI-lea, fostul cardinal Ratzinger, prefera Prada, in privinta dulciurilor este innebunit dupa produsele unei cofetarii din cartierul evreiesc al Romei. Papei Benedict al XVI-lea ii plac fursecurile cu scortisoara si migdale si este mare amator de „pizza evreiasca”, scrie Gandul.