1. Amenda pentru ca si-a vopsit cainele in roz. Un american a primit o amenda echivalenta a 750 de euro pentru ca si-a vopsit cainele in roz. O lege, intrata in vigoare acum cativa ani dupa ce niste proprietari si-au vopsit iepurii de Paste, interzice modificarea artificiala a culorii animalelor, informeaza Romantica. Prin urmare, Joy a primit o amenda de 750 de euro, iar procesul va avea loc in luna aprilie. In asteptarea lui, canisul o va putea inlocui pe Pantera Roz.

2. Sexercitii pentru inmultirea ursilor panda. Se stie deja ca ursii panda au un ritm de reproducere foarte scazut si ca sunt o specie pe cale de disparitie. Pana acum s-au incercat multe metode pentru a-i convinge pe ursi sa se reproduca: filme cu panda facand sex, difuzate pe ecrane plasate in apropierea custilor, ierburi afrodisiace, intalniri online (cand un urs mai experimentat este chemat pentru a initia ursuleti mai tineri) si chiar si Viagra (nu pentru ingrijitori, ci doar pentru ursi). Acum, chinezii aplica o noua tactica. Cele mai rusinoase animale fac “sexercitii” pentru cresterea libidoului. Ingrijitorii de la „Centrul Chengdu pentru inmultirea si cercetarea ursilor panda”, le supun pe animale unui program zilnic de mers in doua picioare, pentru a-si intari pelvisul si muschii din zona soldurilor. Ursii sunt ademeniti sa se ridice in doua picioare cu ajutorul unui mar, care le este pendulat pe deasupra capului. Programul de sexercitii a fost elaborat special pentru intarirea rezistentei sexuale a acestora, relateaza Gandul.

3. Paris Hilton a inventat Africa de Vest. Nu este o noutate faptul ca americanii sunt simpatici, dar nuli in geografie. Paris Hilton, care mai este si blonda, nu face exceptie.Paris, care il insotea pe prietenul ei, Benji Madden, intr-un turneu in Africa de sud cu grupul Good Charlotte a declarat pentru Sun: "Ador africa in general, iar Africa de Sud si Africa de Vest sunt doua tari superbe". Acest lucru a fost spus de mostenitoarea care isi petrece timpul calatorind, dupa ce a frecventat cele mai bune scoli, scrie Romantica.

4. Si-a bagat fetita la microunde. Joshua Mauldin din Texas si-a bagat fetita de doar doua luni in cuptorul cu microunde. Barbatul, in varsta de 20 ani, spune ca avut un episod de nebunie in timpul caruia si-a bagat copilul in cuptor si l-a tinut timp de 20 de secunde. Dupa ce si-a dat seama ce a facut barbatul a incercat sa se sinucida, insa nu a reusit si a fost arestat. Din fericire, fetita a supravietuit, scrie Cancan.

5. Un traficant de droguri a fost dat de gol de mirosul banilor. Un american a fost arestat dupa ce banii pe care a incercat sa-i depuna la o banca miroseau de la o posta a... marijuana. Barbatul, in varsta de 21 de ani, s-a prezentat la o banca din Sturgeon Bay, cu dorinta de a depune 4.000 de dolari, in bancnote. Potrivit politiei locale, mirosul de frunze de marijuana a fost atat de puternic si distinct, incat functionarul care s-a ocupat de bani a trebuit sa-i sigileze intr-o punga de plastic. Conform Click, barbatul a fost arestat in momentul in care s-a intors la banca, pentru a retrage o parte din bani.

6. Criminal depistat pentru ca si-a uitat sapca pe patul victimei. Un tanar de 19 ani a fost retinut de politistii aradeni pentru uciderea unei batrane de 85 de ani, dupa ce anchetatorii au descoperit ca tanarul si-a uitat sapca pe patul victimei. Batrana din localitatea a fost gasita moarta in casa, marti dimineata, iar familia a crezut ca aceasta a decedat din cauze naturale si a pregatit inmormantarea. Abia in cursul serii de marti, pe un pat din casa victimei a fost gasita o sapca, ceea ce a trezit suspiciuni familiei, care a chemat politistii. Procurorii criminalisti sositi pentru cercetari au stabilit ca a fost vorba despre o agresiune, scrie Gardianul.

7. Priscilla Presley are silicon industrial pe fata. Priscilla Presley a facut greseala, in 2003, sa se lase pe mainile unui fals chirurg estetician care a pacalit mai multe vedete de la Hollywood si le-a injectat silicon industrial in fata, la preturi exorbitante. El a pacalit mai multe celebritati dipuse sa plateasca intre 300 si 500 de dolari pe o injectie care sa estompeze ridurile mai bine decat botoxul. Ce nu stiau clientii sai este ca el le injecta cea mai ieftina si mai toxica forma de silicon, adus ilegal din Argentina. Siliconul injectat de falsul doctor Priscillei Presley si altor vedete nu era altceva decat un lubrifiant utilizat pentru piesele auto, anunta Cancan.

8. La 80 de ani face inconjurul lumii. Pensionarul de 80 de ani a ajuns in America de Sud, in statul Panama, dupa ce a vizitat pana in prezent peste 66 de tari. Hawk McGinnis a inceput sa mearga pe jos inca din anii ‘80, cand s-a plimbat prin toate statele americane. In 1992 si-a inceput calatoria in jurul lumii avand ca punct de plecare Irlanda, relateaza Click.

9. Le-au redus salariul pentru ca nu poarta fuste scurte. Angajatele de la clinica San Rafael din orasul spaniol Cadiz au aflat ca vor primi cu 30 de euro mai putin la salariul lunar pentru ca refuza sa poarte uniformele special create pentru ele, cu fuste foarte scurte. Peste 20 de infirmiere au optat pentru o vestimentatie asemanatoare cu aceea a colegilor lor barbati si a angajatelor clinicii care nu sunt in relatie directa cu pacientii. Decizia lor i-a nemultumit pe directorii clinicii, care au decis sa le taie din remuneratie pe motiv ca infirmierele au incalcat regulamentul de ordine interioara, in care este clar mentionata obligativitatea de a purta fuste scurte la serviciu, sustine Cancan.

10. E insarcinat in 6 luni! Un american din statul Ohio a uimit o lume intreaga dupa ce a dezvaluit faptul ca e insarcinat in sase luni. Socul a fost diminuat cand s-a aflat ca Thomas Beatie e, de fapt, un transsexual, care avea inca organele genitale feminine, scrie Libertatea. Thomas Beatie, recunoscut in mod oficial drept barbat, e casatorit de zece ani cu Nancy. Vecinii cuplului si majoritatea rudelor sotiei americanului nici macar nu stiau ca Thomas s-a nascut femeie pana cand au aflat ingroziti ca acesta a ramas insarcinat. Transsexualul a luat decizia de a deveni mama biologica a copilului sau cand Nancy a aflat ca nu poate sa ramana insarcinata. Astfel, Beatie a intrerupt tratamentul hormonal, in mai putin de patru luni i-a revenit menstruatia si era pregatit sa fie fertilizat in vitro cu sperma unui donator.