• Paris Hilton, care il insotea pe prietenul ei, Benji Madden, intr-un turneu in Africa de sud cu grupul Good Charlotte a declarat pentru Sun (Romantica):

"Ador africa in general, iar Africa de Sud si Africa de Vest sunt doua tari superbe".

  • Corneliu Vadim Tudor despre ce dezastru ar fi daca ar desfiinta el ziarul "Tricolorul" (Curentul):

"Atrag atentia unor parlamentari si filiale ale PRM ca, daca vor continua sa-si bata joc de ziarul partidului, "Tricolorul", prin lipsa de preocupare fata de furnizarea informatiilor din circumscriptiile lor electorale, am sa opresc aparitia acestei publicatii. E inutil sa spun ce soc va reprezenta o asemenea masura extrema in acest an electoral"

  • Pentru englezii de la Sky Sports, victoria Romaniei in fata Rusiei se datoreaza „fratilor” Marius si Daniel Niculae (Gazeta Sporturilor):

„Marius si fratele sau mai mic, Daniel, au intrat pe teren in repriza a doua, cind Romania deja conducea cu 1-0, Daniel marcind in minutul 60, iar Marius reusind in minutul 75 un gol prin care spera sa intre in carti pentru Euro 2008... Golul lui Marius Niculae din minutul 75 a marcat o seara memorabila pentru familia sa” .

  • Markus Roebke, ingrijitor la gradina zoologica unde se afla Knut, despre ce a ajuns simpaticul ursulet: (Romantica):

"Knut trebuie sa plece si, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Este dependent de tot show-ul, de adulatia oamenilor. Nu este sanatos deloc. Plange sau scanceste atunci cand vede ca nu este niciun spectator... Atunci cand gradina zoologica a trebuit sa fie inchisa din cauza ghetii, a inceput sa urle si nu s-a potolit pana cand angajatii nu s-au adunat in jurul lui. Problema este ca el se considera om si nu urs polar... Atata timp cat mai sta la noi, Knut il va considera pe Thomas Doerflein, ingrijitorul care l-a crescut, tatal lui. Knut are nevoie de publicitate si acest lucru trebuie sa se schimbe"

Dar Roebke nu este singurul care a sesizat problemele ursului. In ianuarie, un specialist l-a etichetat pe Knut drept "un animal psihopat".