1. Si-a facut robot sexual. Pentru ca nu a reusit sa-si gaseasca o iubita adevarata, un georgian si-a construit un robot care sa-i satisfaca toate placerile sexuale si in fata caruia sa fie lipsit de orice fel de inhibitii. Mai mult, acum vrea sa se si casatoreasca cu ea desi parintii se opun, scrie Cancan.

2. E oficial: el este cel mai scund adult. Un chinez a fost recunoscut de oficialii Cărţii Recordurilor ca fiind cel mai scund adult din lume. He Pingping (20 de ani) din oraşul Huade măsoară doar 72 de centimetri, motiv pentru care miercuri a primit un certificat din partea oficialilor Guinness Book of Records, scrie Click.

3. Un roman, star rock intr-o inchisoare din Italia. Hoti, violatori, criminali. Asa se pot caracteriza cei opt membri ai trupei Rock in Rebibbia, care a luat nastere intr-o inchisoare din Roma, Italia. Initiativa de a forma trupa rock apartine postului italian de televiziune MTV. Ieri grupul a aparut in direct la televizor, scrie Libertatea.

4. Un cioban da in judecata Agentia Spatiala rusa pe motiv de stres. Un cioban a dat in judeta Agentia Spatiala rusa dupa ce o bucata de metal de trei metri, desprinsa dintr-o racheta, s-a prabusit in curtea sa si i-a ratat la mustata toaleta din curte, relateaza Reuters. Boris Urmatov cere un milion de ruble (27.000 euro) despagubire de la agentia Roskosmos, scrie Gandul.

5. Masca antiimbatranire din aur. Creatorii produsului cosmetic, care a primit numele de "The Luxe 24 Karat Gold Facial", pretind ca acesta are efecte miraculoase asupra pielii, de pe care sterge ca prin minune ridurile si o catifeleaza. In plus, pretioasa masca face pielea clientelor cu dare de mana mai supla, mai stralucitoare si mai ferma, scrie Cancan.

6. Obezitatea loveste la cap. Un abdomen voluminos la maturitate multiplica de trei ori riscul de a dezvolta dementa, indica un studiu american publicat, miercuri, in revista stiintifica „Neurology“, citata de EvZ.

7. Jack Nicholson arata deplorabil. Tineretea nu mai este chiar de partea lui, iar kilogramele nu au fost niciodata atat de multe, dar vesnicul burlac este inca un cuceritor. Jack Nicholson si-a petrecut ziua de ieri pe plaja din St. Barts impreuna cu familia si burta sa imensa. La cei 70 de ani ai sai, Don Juan-ul Nicholson a atras instananeu fetele in bikini in jurul sau, scrie Romantica.

8. Traistariu a vrut sa se sinucida pentru «o ochelarista». Mihai Traistariu, de altfel o persoana echilibrata, era cat pe ce sa-si incheie socotelile cu viata la varsta de 20 de ani, in urma unui esec sentimental. El a declarat pentru noul numar al Revistei Tango cum l-a batut gandul, noroc ca doar pentru o secunda, sa se arunce in mare de pe digul din Costinesti, scrie Click.

9. Americanii se inarmeaza telepatic. Departamentul de Aparare SUA a facut publice planurile unor arme care ataca gindurile inamicilor. Pe linga dispozitivele care au in vedere controlul mintii si atacuri telepatice, documentul „Bioefectele armelor neletale“ spune ca din proiect mai fac parte si arme cu microunde ce dirijeaza cuvinte direct in urechile indivizilor sau pulsuri electromagnetice care produc crize de epilepsie, scrie Cotidianul.

10. A murit de frica dentistilor. Sophie Waller (8 ani) a dezvoltat o adevarata fobie fata de stomatologi, dupa ce, potrivit Daily Mail, medicul ei a hotarat sa ii extraga toti dintii de lapte intr-o singura sedinta pentru ca sa nu o chinuie de mai multe ori. Ingrozita, fetita nu mai deschis gura nici sa manance si, desi a fost alimentata o perioada printr-un tub, a murit la o luna dupa vizita la dentist, scrie Libertatea.