Roman Abramovich isi face tunel din SUA pana in Rusia. Miliardarul Roman Abramovici, care este si guvernatorul provinciei ruse Chukotka, are planuri mari. Se pare ca omul de afaceri si-a propus sa lege Rusia de Statele Unite cu ajutorul unui tunel subacvatic, care va trece pe sub stramtoarea Bering. Pentru a-si duce planul la indeplinire, magnatul a achizitionat deja o freza-gigant, pentru care a platit nu mai putin de 102 milioane de euro, conform Cancan.

Fara cercei in sfarcuri pe aeroport. O femeie care a fost obligata, la un aeroport din Texas, SUA, sa foloseasca un cleste pentru a-si scoate un inel din sfarc, asteapta scuze din partea Administratiei pentru Securitatea Transporturilor (TSA). Mandi Hamlin (37 de ani) a mai cerut si o investigatie asupra incidentului care a avut loc la 24 februarie 2008, in Lubbock, Texas, sustinand ca agentii de paza ai aeroportului au incalcat legea, fortand-o sa-si inlature bijuteriile intime, scrie Click.

Aruncati in ring din copilarie. In Statele Unite, sporturile de lupta atrag competitori din ce in ce mai tineri, printre care se numara si copii de 6 ani, relateaza Associated Press. Unsprezece baieti si o fata cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, se bat intr-un garaj special amenajat din sud-vestul statului Missouri, sub atenta supraveghere a lui Rudy Lindsey, antrenor de wrestling si practicant de arte martiale mixte, scrie Evenimentul Zilei.

„Lumea civilizata” le-a daruit bastinasilor virusul gripei. Un trib din Peru, izolat complet de restul lumii si care a supravietuit fericit si linistit declinului imperiului incas, a inceput sa fie decimat dupa ce o echipa de televiziune l-a descoperit in jungla amazoniana si l-a infectat cu gripa, scrie Gandul.

Chiar si glumele au termen de valabilitate. Potrivit rezultatelor unui sondaj publicat de site-ul thisislondon.co.uk, o data cu trecerea anilor nici umorul nu ne mai este pe plac. Oamenii care trec de 40 de ani nu mai gasesc amuzante glumele care ii faceau sa rada in tinerete, scrie Romantica.

Christina Aguilera face sex in piscina. Pentru ca nu vrea sa-si trezeasca bebelusul in varsta de trei luni din somn, Aguilera si Jordan se strecoara din casa in curtea resedintei, ca sa faca sex in piscina. Si asta...spre disperarea vecinilor, scrie Cancan.

Alpinista la 81 de ani. Pensionara Gill Bowden, mama ambasadorului Marii Britanii in Bahrein, Jamie Bowden, a uimit o intreaga multime de oameni cu un numar de escalada pe fatada unei cladiri din capitala Manama. In ciuda varstei foarte inaintate, 81 de ani, Gill nu a dat nici un semn de oboseala, desi pensionara a coborat in rapel cateva zeci de metri, scrie Click.

Broasca testoasa dependenta de nicotina. O broasca testoasa care fumeaza si este dependenta de nicotina a fost descoperita in China. Animalul apartine unui barbat identificat doar sub numele de Yun, care la randul sau este fumator, relateaza Rompres, citat de Gandul.

"Versetele satanice" vor fi puse in scena la Berlin. Spectacolul de teatru realizat de germanii Uwe Eric Laufenberg si Marcus Mislin dupa romanul "Versetele satanice", al lui Salman Rushdie, va avea premiera mondiala duminica la un teatru de langa Berlin, in ciuda protestelor comunitatii musulmane din Germania, relateaza AFP, citata de Romantica.