1. Din geniu la matematica a ajuns prostituata. In 1997, cand a fost admisa la prestigioasa Universitate Oxford, la doar 13 ani, Sufiah Yusof era mandria familiei sale. Astazi, tanara, o britanica de origine malaeziana, care uimise o lume intreaga cu talentul sau la matematica, se dedica prostitutiei si cere 160 de euro in schimbul unei ore de sex, scrie Cancan.

2. 7 minute in cosciug te scapa de stres. Stresul poate pune stapanire si pe credinciosi. Acest adevar simplu il stie si pastorul german Thorsten Nolting, care a descoperit o metoda simpla, chiar daca macabra, pentru a-i feri pe cei care vin la biserica de boala lumii moderne, stresul. Nolting e de parere ca numai cateva minute petrecute in linistea mormantala a unui cosciug te scapa de batai de cap, scrie Click.

3. Presedintele Basescu are protectie parapsihologica. Presedintii celor mai puternice state din lume vor veni la summitul NATO de la Bucuresti insotiti de garzi de corp formate din specialisti in parapsihologie. Ei ii protejeaza pe liderii lumii de posibile atacuri info-energetice care i-ar putea determina sa lanseze focoase nucleare, de pilda, fara voia lor. Libertatea a aflat de la persoane care au lucrat in cadrul armatei pe probleme de parapsihologie ca si presedintii Romaniei au avut si au asemenea protectie. Traian Basescu, de pilda, are doi parapsihologi, sot si sotie.

4. Nomofobia - fobia secolului XXI. Cercetatorii au identificat o noua fobie a secolului XXI - nomofobia („no mobile phobia“), adica frica de a nu avea acces la retelele de telefonie mobila. Teama de a fi in afara ariei de acoperire afecteaza 53% dintre utilizatorii de telefoane mobile, releva un studiu realizat de Serviciul de telecomunicatii din Marea Britanie, preluat de „Daily Mail“ si citat de EvZ.

5. Ora Pamantului a consumat chiar mai multa energie decat in mod normal. Potrivit publicatiei The Herald Sun, nu numai ca nu s-a redus consumul de energie electrica in perioada de o ora in care populatia a fost indemnata sa stinga becurile si sa inchida toate aparatele electrice, ci, dimpotriva, consumul a crescut apreciabil. Ora Pamantului, promovata aproape pana la isterie in Australia a fost un esec, citeaza Gandul.

6. Sutienul care mareste bustul cu doua numere. O companie din Spania, "Teleno", a lansat pe piata un sutien-minune, care va face furori in randul clientelor. Este vorba de Aumentax, care este prevazut cu DCT (Doble Cup Tecnology), un sistem care creste bustul cu doua numere, fara insa ca acest lucru sa para nenatural. Revolutionarul sutien costa 44 de euro, in doar cateva zile de la lansare fiind vandute peste 50.000 de bucati, scrie Cancan.

7. Universitatea de dans la bara. Cateva dansatoare profesioniste din provincia chineza Fujian s-au inscris la cursurile universitatii de dans la bara pentru a-si imbunatati stilul. Universitatea preda numai acest tip ce dans, iar pana acum la cursuri s-au inscris 40 de persoane, scrie Click.

8. A facut sex cu o masa de plastic. Art Price, un american de 40 de ani, a fost amendat cu 20.000 de dolari pentru ca a facut sex cu o masa pentru picnic. 'Folosea gaura prin care se introduce umbrela pentru a-si satisface poftele trupesti', a declarat ingrozit vecinul care l-a denuntat pe Art, scrie Libertatea.

9. Cel mai ciudat titlu de carte. Un ghid pentru femei, intitulat "Daca vrei sa-ti inchei relatia, incepe prin a-ti inchide picioarele" a castigat premiul pentru cel mai ciudat titlul de carte. Scrisa de un autor american, Big Boom, manualul a castigat dupa ce a primit 33% din 8500 de voturi. Pe cea de-a doua pozitie s-a clasat cartea "Am fost torturat de regina pigmee a dragostei", iar pe ultima treapta a podiumului s-a clasat "Problemele branzei s-au rezlovat", potrivit Romantica.