• Matt McConaughey despre cum ar vrea sa moara (7 Plus):

"Tatal meu a murit imediat dupa ce a facut dragoste, si nu ma pot gindi la o modalitate mai buna de a parasi aceasta lume. Sper sa mi se intimple si mie la fel. Dar, sincer, nu ma grabesc".

  • Teo Trandafir vrea un loc la cimitirul Bellu (Cancan):

"Vreau sa prind si eu un loc de veci intr-o zona centrala sau macar in zona in care ajung liniile preorasenesti, ca sa poata nepotii sa ma viziteze. Nu vreau sa stau neaparat lejer, macar asa intr-o dunga"

  • Zoran Nikolovic, un barbat din Serbia, povesteste cum a vrut sa-si imbunatateasca viata sexuala facand sex cu un arici (Cancan):

"Mi-a fost rusine sa merg la o clinica si sa vorbesc despre problemele mele intime, astfel ca am luat de bun tot ce mi-a spus vraciul... Medicii au fost nevoiti sa-mi refaca organul in totalitate, pentru ca era complet distrus. Oricum, au fost socati si mi-au marturisit ca nu mai vazusera asa ceva in viata lor. Imi venea sa intru in pamant de rusine... Exista doua posibilitati: ori va crede ca sunt pervers, ori ca sunt de-a dreptul idiot. Oricum ar fi, situatia este jenanta pentru mine"

  • Senatoarea Cazacu explica de ce merge la coafor de 3 ori pe saptamana (Click):

“Merg la coafor de trei ori pe saptamana ca sa-mi pastrez titlul de cea mai cocheta parlamentara, dat de niste colegi de la PSD, dar si pentru ca dintotdeauna am avut foarte mare grija de parul meu”

  • Vasile Turcu despre George Copos (Fanatik.ro):

"Copos, in studentie, venea la meciuri in Stefan cel Mare. Acum vad ca ne face militieni, dar el este un militian mai vechi."