La 15 ani, are 33 de centimetri inaltime. Cu toate ca abia ajunge la genunchii colegelor de clasa, Jyoti Amge, in varsta de 15 ani, spune ca este fericita cu statura sa, 33 de centimetri inaltime si o greutate de cinci kilograme, si incantata de atentia care i se acorda, scrie Cancan.

Au un copil impreuna, desi sunt tata si fiica. Un tata si o fiica din Australia au marturisit in timpul unui show televizat ca traiesc de sapte ani impreuna si ca au devenit parinti de doua ori. "Stiu ca este ilegal, dar formam o familie foarte frumoasa si fericita", a povestit emotionata Jenny, potrivit Cancan.

Patul care se aranjeaza singur. Un inginer italian a realizat un pat care se aranjeaza singur, scapandu-l pe cel care a dormit in el de corvoada de a intinde asternuturile. Este vorba despre "Selfy", un pat care este dotat cu un buton special care, odata apasat, intinde perfect cearceafurile, scrie Cancan.

Bebelus de 900 de grame, operat pe cord. Un copil venit prematur pe lume, cu o greutate de 900 de grame, avand o malformatie la inima, a fost salvat printr-o operatie miraculoasa de medicii de la Institutul Inimii din Berlin, scrie Libertatea.

Calcata de camion, o femeie a scapat ca prin minune. O femeie de 57 ani din Germania a scapat miraculos dupa ce a fost calcata de un camion. Ea a suferit doar cateva contuzii, conform cotidianului german Bild, citat de Libertatea.

Echipa de fotbal formata din pitici. Gigantes do Norte (Gigantii Nordului) este prima echipa de fotbal de pitici din lume care a jucat un meci cu o alta echipa de copii. Chiar daca sunt o echipa cat se poate de serioasa, Gigantes do Norte obisnuiesc sa joace mai mult meciuri amicale, in special in zona de nord a Braziliei, scrie Click.

Lenjerie pentru musulmane. Celebra companie de lenjerie intima Triumph a lansat de curand ultima colectie denumita “Viva La Eve”. Printre piesele prezentate s-a numarat si o “costumatie” pentru femeile din tarile arabe. Conform traditiei musulmane, manechinele au fata acoperita, dar creatorul tinutei, cu generozitate, a lasat la vedere bikinii si sutienul, scrie Click.

Operat pe creier ca sa scape de jocurile de noroc. Pentru un britanic de 58 de ani, singura solutie pentru a-i vindeca dorinta de nestavilit de juca la cazino a fost un implant pe creier. Operatia lui Raymond Mandale, care a costat aproape 38.000 de euro, a fost platita integral de statul englez. Mandale a acuzat faptul ca dependenta de jocurile de noroc ar fi un efect secundar al unor medicamente menite sa-i tina sub control boala Parkinson, potrivit Click.

Monarhiile din Golf isi ridica zgarie-nori de pestre un kilometru inaltime. O societate din Dubai, parte a conglomeratului Dubai World, si-a propus sa construiasca cel mai inalt turn din lume - de 1.200 de metri. Societatea Nakheel urmareste astfel sa surclaseze cladirea inca in construct ie din emiratul Dubai, preconizata sa ajunga la o inaltime de circa 900 de metri, potrivit agentiei AFP, citata de Evenimentul Zilei.

Nascut stripper: Woody Harrelson, gol-golut. A vrut sa se racoreasca si sa scape, chiar daca pentru scurt timp, de dogoarea soarelui din Florida si a decis sa renunte la sortul clasic. Woody Harrelson a fost fotografiat in timp ce facea baie gol-golut, potrivit Romantica.

Presedintele ceh recunoaste ca are o relatie extraconjugala cu o stewardesa. Presedintele Republicii Cehia, Vaclav Klaus, a recunoscut ca are o relatie extraconjugala cu o insotitoare de bord, in varsta de 28 de ani, relateaza publicatia britanica „Telegraph”. Klaus, in varsta de 66 de ani, care este casatorit si are deja copii mari, a facut acest comentariu dupa ce un ziar a publicat fotografii cu el si Petra Bednarova in timp ce se urca in limuzina prezidentiala dupa o noapte petrecuta impreuna intr-un hotel de lux din Praga, scrie Gandul.