• Madonna a comparat perioada grea si zbuciumata prin care trece Britney Spears cu cea a oamenilor suferinzi din Africa, specificand ca tratamentul din partea mass-media este "ingrozitor de crud" (Romantica):

"Este dureros. Cand te gandesti la cum se poarta oamenii unii cu ceilalti in Africa, la vrajitorie, la cum isi provoaca durere unul altuia, te intorci in America si vezi cum oamenii fotografiaza alti oameni in casele lor, cand sunt dusi la spital, cand sufera si apoi le vand si se simt energizati. Este o cruzime de nedescris. Care e mai rau? Stiti ce vreau sa spun..."

  • Gigi Becali are un nou motiv de mandrie. In curtea palatului sau din Aleea Alexandru numarul 1 a pus un crucifix inalt de aproape sapte metri, poleit cu aur (Click):

““L-am poleit cu trei straturi de aur. Numai acest lucru m-a costat 50.000 de euro. Ideea mi-a venit dupa ce am vazut la televizor ca intr-un sat romanesc oamenii aveau cruci puse pe gard sau pe copaci in fata casei. Am intrebat un preot si mi-a spus ca nu e pacat, asa ca mi-am pus si eu”

  • Ioana Maria Vlas, mama FNI, continua sa sustina ca este curata ca un ghicocel si turbata ca o lupoaica (Interviu Evenimentul Zilei):

EVZ: Ati cerut eliberarea dupa ce i-ati implorat pe judecatori sa va tina in arest. De ce? Ioana Maria Vlas: Pentru ca atunci trebuia sa stau in arest si, va rog, sa nu ma intrebati de ce. Acum trebuia sa ies pentru ca trebuie sa am grija de propriii mei ochi (sufera de glaucom - n.r.). Imi pare rau, daca nu ar fi fost problema cu ochii, nu as fi cerut.

EvZ: Cum v-au schimbat viata cei cinci ani in arest?

Ioana Maria Vlas:As spune ca m-au facut mai turbata decat o lupoaica sura, care este cu vibrionul in ea. M-au inrait cumplit. Pe de alta parte, m-am impacat partial cu specia umana (…), pentru ca specimenele pe care le-am intalnit acolo sunt mai umane decat cele pe care le-am cunoscut in societate.