Moda pro-Putin. Tinere sustinatoare ale presedintelui Vladimir Putin poarta bikini cu sloganuri politice si referinte la „tatucul“ iubit, noteaza Cotidianul. Antonia Shapovalova are 20 de ani si este comisar in miscarea de tineret pro-Kremlin Nashi si a creat, in calitate de designer, o colectie dedicata presedintelui Putin pe care a prezentat-o la saptamina modei din Moscova. Traieste cu convingerea ca lenjeria sa intima va contribui la cresterea populatiei ruse prin incurajarea tinerelor sa faca mai multi copii.

Barbatii cu ochii mici sunt infideli! Cum iti poti da seama daca femeia pe care ai agatat-o e in cautare de o simpla aventura sau vrea o relatie serioasa? Sau cum stii daca partenerul tau e fidel sau ii fug ochii dupa toate... fustele? Cercetatorii de la universitatea britanica Durham au gasit raspunsul: aceste trasaturi se citesc in fizionomia fetei, scrie Libertatea.

Isi scoate fata la vanzare. Australianul Jason Niebling vrea sa castige bani si sa duca o viata cat mai comoda profitand de chipul lui, anunta Cancan. El ofera doritorilor de publicitate non-stop sa-si faca reclama pe fata si pe chelia lui. "Sunt dispus sa port pe fata si pe capul meu orice reclama, orice anunt, daca astfel pot sa scap de corvoada de a ma trezi cu noaptea-n cap ca sa merg la serviciu", a explicat Jason, in varsta de 30 de ani si tata a patru copii. "Ba chiar pot sa-mi si tatuez anunturile, daca suma care mi se ofera este una substantiala", a adaugat australianul care, in prezent, are deja jumatate de fata si de chelie acoperita cu tatuaje decorative.

Cea mai scumpa cafea din lume este facuta din excremente de pisica. S-ar putea sa nu fie chiar pe gustul tuturor si nu doar din cauza faptului ca pretul unei cesti este de 100 de dolari, informeaza Romantica. Secretul celei mai scumpe cafele din lume consta in ingredientul "minune": excremente de pisica. In timp ce unii dintre voi ar putea sa fie dezgustati, Peter Jones este convins ca a pus mana pe o mina de aur. El serveste in magazinul sau din centrul Londrei, espresso, capuccino, caffe latte, toate facute din excremente.

Muc de tigara de noua metri. Autoritatile londoneze au amplasat in celebrul Trafalgar Square un muc de tigara inalt de noua metri si cu un diametru de 1,5 metri. Chistocul-gigant are menirea de a-i sensibiliza pe cei care arunca chistoacele pe strada. Campania, lansata de curind, este intitulata “Pastrati Marea Britanie curata”, scrie Jurnalul National.

Diagnostic - Are stomacul fara fund. Heinz Asthoff (68 de ani) din Germania a fost declarat de medici “barbatul cu stomacul fara fund”. Barbatul consuma si 12.000 de calorii pe zi fara sa se ingrase cu un gram (are 95 kg si 1,80 m inaltime). “Medicii mi-au spus ca am stomacul precum mina in care am lucrat 36 de ani «negru si fara fund». Ba chiar m-au sfatuit sa nu renunt la fumat, pentru ca o sa-mi creasca si mai mult apetitul”, a declarat Asthoff. Pofta nesfirsita de mincare i s-a declansat dupa ce a ramas vaduv (acum 22 de ani), iar intr-o zi omul maninca 900 g de carne, 2,5 kg de cartofi, 12 oua, 0,6 kg de maioneza, pizza, chipsuri si citeodata 20 de pateuri cu carne, informeaza Daily Telegraph, citat de Jurnalul National.

'Mama' lui Harry Potter, cu sanii pe afara. J. K. Rowling a fost o aparitie de senzatie la premiile British Book Awards 2008. Autoarea lui Harry Potter a ales pentru acest eveniment, care a avut loc recent la Londra, o rochie violet, foarte eleganta, dar si decoltata, care i-a lasat sanii la vedere, scrie Libertatea. Chiar daca insotitorul sau a incercat sa o ajute acoperandu-i in cateva randuri unul din sani, J. K. Rowling a avut de furca toata seara.

Orbul care inconjoara lumea alergand. Britanicul Dave Heeley vrea sa devina primul maratonist orb care sa reuseasca sa alerge sapte curse pe sapte continente in numai sapte zile. Heeley a terminat pana acum cursele maraton din Antarctica si America de Sud. In urmatoarele zile, britanicul va alerga in Dubai, Tunis si la Londra. Dupa ce va termina maratonul, Heeley va dona banii stransi unei asociatii care se ocupa de cresterea cainilor ce vor fi folositi de nevazatori, sustine Click.

Lacate la fuste si la pantaloni pentru maseuzele din Indonezia. Saloanele de masaj dintr-un oras indonezian le cer angajatelor sa-si puna lacate la fuste si la pantaloni, pentru a face clar faptul ca sexul nu face parte din oferta, relateaza Associated Press, citat de Click. Politica saloanelor de masaj a fost insa dur criticata de Ministerul pentru Drepturile Femeilor din Indonezia, tara unde aceste saloane sunt deseori folosite ca fatada pentru prostitutie.

Hugo Chavez educa tanara generatie cu bombele sexy din Baywatch. Presedintele Venezuelean, Hugo Chavez, a mai facut o miscare in razboiul cultural importiva Statelor Unite. Liderul de la Caracas a cenzurat serialul The Simpsons, celebrul desen animat creat in 1987 de Matt Groening si produs de 20th Century Fox, scrie Gandul. Printr-o scrisoare oficiala amenintatoare, Comisia Nationala pentru Telecomunicatii (Conatel), CNA-ul venezuelean, a cerut postului privat Televen sa suspende difuzarea serialului, care aparea in program in fiecare dimineata la ora 11, „deoarece aduce atingere formarii integre a baietilor, fetelor si adolescentilor”. Postul TV a inlocuit desenul animat cu un alt serial celebru, intamplator tot american. Baywatch, in care Pamela Anderson si alte bombe sexy isi arata formele in timp ce alearga pe plaja, pare mult mai indicat pentru educatia tinerei generatii din Venezuela.