Opera in pielea goala. In orasul Erfurt din Germania va fi pus in scena un spectacol inedit. Este vorba de opera "Bal mascat" de Giuseppe Verdi, in care apar 35 de persoane, barbati si femei, toti trecuti de 50 de ani, complet dezbracati, acoperiti pe fata cu masti reprezentand personajul de desene animate Mickey Mouse, scrie Cancan.

O fotografie cu nudul Carlei Bruni-Sarkozy, sotia sefului de stat francez si fost top model, a fost vanduta pentru suma de 91.000 de dolari la o licitatie organizata joi seara, la New York, de casa Christie’s. Inainte de inceperea licitatiei, portretul Carlei Bruni fusese evaluat de Christie’s la suma de 4.000 de dolari (aproximativ 2.500 de euro), scrie Click.

Amy Winehouse e anorexica. Cantareata britanica Amy Winehouse, in varsta de 24 de ani, a slabit atat de mult din cauza drogurilor si a alcoolului, incat i se vad toate oasele, prietenii ei suspectand-o ca sufera de anorexie. Ea a fost surprinsa de paparazzi, in timpul unei pauze de inregistrare a coloanei sonore a noii pelicule cu James Bond, scrie Cancan.

Ofiterii rusi sunt prea grasi ca sa poata intra in noile lor uniforme. In timp ce militarii rusi trebuie sa-si imbrace in curand noile uniforme, create de un celebru stilist moscovit, armata rusa a tras un semnal de alarma: numerosi dintre ofiterii sai, fiind prea grasi, risca sa nu poata intra in ele. Mai mult de 30 la suta dintre ofiterii superiori sunt supraponderali si forma fizica a unui ofiter din patru a fost recunoscuta ca fiind nesatisfacatoare, scrie Romantica.

I-a rupt piciorul pentru a incasa asigurarea. Gordon Thomson (32 de ani) din Marea Britanie i-a rupt piciorul prietenei sale, Elizabeth (32 de ani), dupa care a declarat ca aceasta a cazut in casa, in speranta ca va obtine o asigurare de 180.000 $. Insa barbatul s-a filmat in timp ce sarea pe piciorul iubitei lui, iar inregistrarea a fost gasita in locuinta celor doi de politisti, scrie Libertatea.

A ucis lupul care i-a sarit la beregata. “Am observat lupul ca a intrat in curte, dar prima data am crezut ca e un caine. A sarit dintr-o data la gatul meu. Am reusit sa-i bag mana in gat si l-am aruncat, apoi am pus mana pe o lopata si l-am lovit in cap. Am lasat lopata si am luat o furca si i-am mai dat cateva lovituri, dupa care lupul a fugit”, a povestit Costel. A crezut ca a scapat, dar sperantele sale s-au naruit imediat. Lupul a aparut si i-a sarit din nou in gat, muscandu-l de obraz. Omul a pus iar mana pe furca si i-a dat in cap pana s-a rupt furca. A plecat dupa doi vecini si cand s-a intors lupul a sarit la ei. Dupa inca cateva lovituri lupul a murit, scri Click.

Declaratii fiscale la pahar. Americanul Carmine Sodora s-a gandit sa imbine utilul cu placutul si a infiintat o firma care are ca obiect de activitate completarea declaratiilor fiscale ale conationalilor sai intr-un fel si intr-un loc pe care acestia sa-l agreeze: in restaurant, potrivit Evenimentului Zilei.

Motanul de 16 kilograme. Orazi este un motan-gigant din Italia care a ajuns sa cantareasca 16 kilograme, adica cu 13 kilograme mai mult de cat greutatea normala a unei pisici. Datorita culorii, dimensiunilor si a apetitului ridicat, Orazi a ajuns vedeta in oraselul Eupilio din Italia, fiind considerat varianta italiana a personajului animat Garfield, un motan portocaliu pasionat de lasagna, anunt Cancan.