Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a scris negru pe alb, intr-o emisiune transmisa in direct de postul de televiziune Antena 2, ca "PD-L, prin V.Blaga, v-a caştiga PMB!". (HotNews)

Jordan admite ca scenele explicite sexual din propriul reality-show sunt dezgustatoare (Romantica):

"Stiu ca este dezgustator, dar ne-a luat valul. Este atat de usor sa uitam sunt camere in casa. Este dezgustator, dar Pete este cel care incepe mereu"

Pentru a „sensibiliza cetatenii asupra temei imigratiei necontrolate care risca sa degenereze in invazii necontrolabile“, Liga Nordului a folosit manifeste electorale care prezentau un indian si sloganul „Ei au suferit imigratia, acum traiesc in rezervatii. Gandeste-te la asta!“. (Gardianul)

Pretentioasa Monica Columbeanu confirma speculatiile care s-au facut în presa pe seama comportamentului ei si nu se sfieste sa recunoasca faptul ca îsi influenteaza sotul în privinta concedierii anumitor persoane din anturaj care nu-i sunt pe plac (Gardianul):

“Sunt o scorpie! Daca o persoana nu-si mai face datoria ca la început, îi sugerez lui Iri sa o înlocuiasca”, spune Monica.