Corina Danila, ca o feminista ce se gaseste, a atras atentia (Gardianul):

“Dar sa stiti ca exista si copiloate care se dau cu masinile de raliu!”

Casa construita de Irinel Columbeanu pentru niste saraci din Gorj a inceput sa se darame, la nici un an de la finalizare. Acestia au declarat pentru Cancan:

"Le-am spus sa puna bulina rosie pe cladire daca nu vin s-o repare, pentru ca sa nu-mi las copiii sa intre in ea. Doar aspectul este de casa facuta din materialul ala de columbeanit, cum zic ei. Tocurile de la casa s-au deplasat si nu stiu ce material au folosit, dar atunci cand dadeam drumul la capre si oamenii munceau la casa, caprele veneau si mancau zidurile pe la colturi"

Mircea Rednic despre momentul revenirii ca antrenor la Dinamo (ProSport):

"Sa fiu bine inteles, pe mine ma ard fesele sa vin la Dinamo, dar este mai bine sa ma intorc din iunie."

Dupa 13 ani de invatamant, Maricel Buta, un profesor de religie din Sibiu a decis sa incheie socotelile cu scoala, satul de obraznicia elevilor (Cancan):

"Imi arata semne obscene in timpul orei, se dezbraca, consuma alcool, fetele sunt pipaite, iar unii baieti din clasele a VII-a si a VIII-a chiar se masturbeaza in banca".

Ramona Badescu incercand sa-si explice de ce a primit asa de putine voturi (Cancan):

"Da, sunt sigura ca nu m-au votat pentru ca sunt starleta. Oamenii au prejudecati, asta e clar, dar si eu am intrat de prea putin timp in politica.