Italian, amendat pentru ca s-a uitat dupa femei. Un italian a fost amendat cu 40 de euro si a primit o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare cu suspendare pentru ca s-a uitat fix la o femeie de 55 de ani, informeaza stuff.co.nz. Femeia l-a acuzat de hartuire sexuala si a castigat procesul, sustine Click.

Care tara este cea mai permisiva cu infidelitatea?Infidelitatea este universala, dar care tara gazduieste cele mai multe persoane infidele? In dimineata de dupa inmormantarea lui François Mitterrand, a aparut o fotografie in care se afla amanta presedintelui impreuna cu fiica lui nelegitima, stand langa mormant alaturi de sotia si fiii sai legitimi. Acest tablou a devenit faimos in toata lumea ca o dovada ca Franta are o toleranta unica pentru relatiile extraconjugale. Cu toate acestea, fracezii se considera fideli. Ultimul sondaj realizat pe aceasta tema, in 2004, a scos la iveala faptul ca doar 3,8 procente din barbatii casatoriti si doua procente din femei au recunoscut ca au avut mai mult de doi parteneri de sex in ultimul an, relateaza Romantica.

A mancat pantofi in direct. Ulf Erik Knutsen, membru al Partidului Progresului din Norvegia, a vrut sa demonstreze ca politicienii au cuvant. El a acceptat sa manance dintr-o pereche de pantofi uzati in direct pentru a-si tine o promisiune facuta in urma cu sapte ani. Atunci, Knutsen a facut pariu ca daca pretul de constructie al noii cladiri a Operei nu va depasi 1,3 miliarde de euro, va manca incaltaminte uzata. La sfarsitul saptamanii trecute, el a fost invitat la un show de televiziune la postul NRK1, unde a fost pus de moderator sa-si indeplineasca promisiunea, deoarece constructia nu a costat decat 500 de milioane de euro, scrie Cancan.

Ea e cea mai sexy. Revista Revista Playboy a desemnat-o pe Stefaney Lewis (26 de ani) cea mai sexy barmanita din America. Ea lucreaza in clubul Blue Martini din Palm Beach. Frumoasa Stefaney nu are iubit si este foarte pretentioasa cand vine vorba de barbati. Ea a primit chiar 800 de dolari bacsis de la un curtezan amorezat, dar nu s-a lasat cucerita, potrivit Libertatea.

Masezele din Indonezia sunt obligate sa poarte centura de castitate. Omul de afaceri Cristian Tantareanu, un impatimit al masajului indonezian, s-ar putea sa nu guste foarte bine initiativa proprietarilor saloanelor de masaj de a obliga angajatele sa poarte o curea cu lacat la futite sau la pantaloni. Propiretarii vor sa se asigure ca saloanele lor ofera doar masaj si nu agreeaza prostitutia, sustine Romantica.

Tunde atarnat de tavan. Ucraineanul Rustam Danilchuk este singurul hair-stilist din lume care isi tunde clientii atarnat cu capul in jos, relateaza Click. Rustam a sustinut sambata o demonstratie in capitala ucraineana Kiev si a reusit cu acest prilej sa isi asigure un loc de cinste in Cartea Recordurilor. Hair stilistul le-a explicat tuturor celor prezenti ca “este o pozitie foarte convenabila pentru tuns” si ca in felul acesta vede mult mai bine scalpul celor pe care ii tunde.

Desertul de 1.000 de euro. Un cofetar italian, Roberto Rinaldini, a creat cel mai scump desert din lume. Este vorba de o miniprajitura, Marilyn, cu ciocolata si zmeura, acoperita cu foita din aur. Pretul desertului este de 1.000 de euro si este facut doar la comanda. "Desi este foarte scumpa, prajitura este foarte solicitata de oamenii bogati, in special de miliardarii arabi", a spus cofetarul italian, scrie Cancan.

In Thailanda, cafeaua creeaza o dorinta arzatoare de sex. Cafeaua sau sucul de portocale pot duce la o atmosfera foarte incitanta si o dorinta arzatoate de contact sexual, previne Fundatia Pavena Hongsakula din Thailanda. Un fata tanara, poreclita Bee, le-a povestit oficialilor fundatiei ca, dupa ce s-a intalnit cu un tanar pe care l-a cunoscut pe internet, acesta a invitat-o acasa si a servit-o cu o cana de cafea despre care spunea ca este bazata pe o noua formula, foarte sanatoasa. "Dupa ce a consumat cafeaua, Bee a simtit o dorinta instantanee de sex", a declarat Pavena Hongsakula, care conduce fundatia, sustine Romantica.

Ele sunt bunicile ucigase. Olga Rutterschmidt, de 75 de ani, si complicea ei, Helen Golay, de 77, au fost gasite vinovate pentru uciderea cu sange rece a doi cersetori. Batranele le-au facut asigurari de viata cersetorilor Kenneth McDavid si Paul Vados pentru ca apoi sa ii ucida si sa incaseze 2,8 milioane de dolari. Cele doua bunicute si-au planuit in cele mai mici detalii uciderea cersetorilor, de pe urma carora urmau sa se imbogateasca, relateaza Click.

Ea a dansat goala pentru printii William si Harry. Gigi La Chance, o frumoasa stripteuza de pe insula Wight, unde printii William si Harry (medalion) au organizat petrecerea burlacilor pentru varul lor, Peter Phillips, nu a ratat ocazia de a se undui sub privirile admirative ale capetelor incoronate. Cunoscuta drept o simpatizanta infocata a familiei regale britanice, Gigi a stat in permanenta in preajma fiilor printului Charles si a petrecut alaturi de acestia mai bine de 48 de ore. Desi a primit oferte generoase din partea mai multor reviste de scandal, tanara a refuzat sa dezvaluie ce s-a intamplat la petrecerea burlacilor, marginindu-se doar sa pomeneasca in treacat de mai multe partide de biliard si alcoolul dat pe gat cu aceasta ocazie, scrie Cancan.