1. Prezenta la Constanta pentru lansarea oficiala a candidaturii senatorului Dorel Constantin Onaca la primarie si a lui Ion Popescu la presedintia Consiliului Judetean, fiica cea mica a presedintelui a starnit din nou zambete in public cu discursul sau. Imbracata sobru, intr-un costum negru si cu o esarfa in jurul gatului in culoarea partidului, ea s-a adresat emotionata simpatizantilor PD-L.

Din cate se pare, pentru a nu mai uita pasaje din mesaje invatate pe de rost, Elena Basescu a hotarat sa vorbeasca liber. Destul de bine pentru inceput, insa la un moment dat s-a poticnit si, din lipsa de inspiratie, mezina lui Basescu a spus ca doreste neaparat sa-si salute fostii colegi de... gradinita. "Doresc sa-mi salut fostii colegi de gradinita care sunt sigura ca se afla in sala", a inceput fiica presedintelui, dar, dupa ce a remarcat efectul salutului sau asupra celor din sala, a adaugat sfioasa "Si vecinii, si rudele...". (Cancan)

2. Inaintea meciului cu Otelul Galati, patronul clubului Steaua l-a atacat dur pe presedintele Marius Stan. "Din toate afacerile pe care le-am facut cu el am avut numai de pierdut. Imi da mie lectii de moralitate unul care, in urma cu cativa ani, isi trimitea nevasta la mine dupa bani? Asta e barbat? Eu sunt crestin bun, dar daca o puneam sa faca si altceva? E un papagal", declarase Gigi Becali inaintea meciului Otelul - Steaua.

Ieri, Marius Stan a avut un discurs vulcanic la adresa stelistului :

"Este finantatorul lui Mos Craciun, un patru clase care jigneste ce nu poate cumpara, un bou, un marlan care in loc sa-mi numere sotiile mai bine si-ar numara oile".(Cancan)

3. Tehnicianul Oţelului a răbufnit la auzul afirmaţiilor lui Dorin Goian, conform cărora gălăţenii ar fi fost motivaţi financiar de CFR Cluj pentru a încurca Steaua.

"Ce stie camila aia de Goian? Sa-si vada de Steaua lui si de "nationala". Nu stie ca un fotbalist valoros trebuie sa fie, in primul rand, generos si destept? E un papagal! Are ceva bani si e smecher?(stelisti.ro)