O inregistrare cu Angelina Jolie drogandu-se a fost scoasa la vanzare. O caseta video in care Angelina Jolie poate fi vazuta in timp ce fumeaza si inhaleaza heroina a fost oferita spre vanzare. O sursa a declarat pentru National Enquirer ca inregistrarea este facuta inainte ca actrita sa fie foarte faimoasa. In trecut, Jolie a recunoscut ca drogurile nu ii sunt straine, scrie Romantica.

Gafa de zile mari: Nelson Mandela, pe lista teroristilor periculosi! Scandal de pomina. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace si simbol al luptei pentru democratie, Nelson Mandela, apare pe lista teroristilor care nu au drept de acces pe teritoriul Statelor Unite. Mai mult, daca Mandela doreste sa obtina viza pentru SUA, aceasta cerere trebuie semnata personal de secretarul de stat, mai precis de Condoleezza Rice, care a numit aceasta situatie „jenanta” si a promis ca va lua masuri de urgenta, potrivit Capital.

Portughezii divorteaza in patru minute, online si gratis! Satui de birocratie, de miile de euro aruncate pe apa sambetei si de procedurile de cele mai multe ori inutil de complicate, portughezii au gasit o varianta rapida pentru a incheia amical casatoriile nereusite: divortul la minut. Astfel, initiativa privata a unui portughez stabilit in Marea Britanie a prins contur pe site-ul www.divorcionahora. com (disponibil si in limba engleza) si, intr-o singura luna, pagina web a fost vizitata de 100.000 de utilizatori, scrie Gandul.

A vizitat 26 de tari fara sa cheltuiasca nici un ban. Kris Mole a reusit aceasta performanta neobisnuita din dorinta de a strange fonduri pentru institutele medicale de cercetare impotriva cancerului. Britanicul originar din Sussex a vrut initial sa stranga acesti bani in memoria matusii sale care sufera de groaznica maladie. El a reusit astfel sa traverseze continentul fara sa cheltuiasca nici un ban. Chiar daca excursia a presupus inclusiv nopti petrecute sub cerul liber si zile in care nu a mancat nimic, Kris Mole a declarat pentru tabloidul britanic The Sun, citat de Click ca nu regreta absolut nimic.

Printii Alexei si Maria Romanov, identificati. Enigma din jurul disparitiei Romanovilor, ultima dinastie imperiala a Rusiei, a fost descifrata. Testele ADN efectuate asupra ramasitelor pamantesti descoperite recent intr-o padure din apropiere de orasul rus Ekaterinburg au confirmat ca acestea le apartin printului Alexei si surorii lui, Maria, copiii lui Nicolae al II-lea, ultimul tar al Rusiei, scrie Libertatea.

Cand modelele nu mai stiu cum sa atraga atentia, se dezbraca. Daca va intrebati cam cat de tare poate sa decada un model atunci cand dorinta de a fi bagat in seama de presa devine o obsesie chinuitoare, ar trebui sa o cunoasteti pe Jay Nichols. Blonda, un pic trecuta si uitata, a recurs la un siretlic josnic, pentru a atrage atentia paparazzi-lor. Pusa pe petreceri, Jay a aparut la intrarea intr-un club londonez cu sanii goi si fundul dezgolit. Banuim ca nici clubul nu isi selecteaza prea atent clientela, anunta Romantica.

Vila Versace, cumparata de un rus. Celebra vila Fontanelle, in care a locuit binecunoscutul creator de moda italian Gianni Versace, ucis la Miami in 1997, a fost cumparata de miliardarul rus Arkady Novikov contra sumei de 35 de milioane de euro. Tranzactia a fost incheiata la sfarsitul saptamanii trecute, anunta Cancan.

Epidemie de „sinucideri cu detergent” in Japonia . Sinuciderile prin inhalarea gazelor rezultate din combinarea detergentilor de rufe cu alte substante de uz casnic au luat amploarea unei „epidemii” in Japonia, transmite Associated Press. Situatia a ajuns, ieri, in atentia mass media internationale, dupa stirea ca 350 de persoane din orasul Otaru (de pe insula Hokkaido) au fost evacuate din pricina unui asemenea sinucigas, scrie Gandul.

Nu a respirat 17 minute. Magicianul american David Blaine a reusit sa doboare recordul mondial la tinut respiratia sub apa in direct, in timpul emisiunii lui Oprah. Sfidand legile fizicii, americanul de 35 de ani a intrat in Cartea Recordurilor Guinness cu o performanta incredibila, de 17 minute si 4 secunde petrecute in apa fara sa respire, potrivit Click.