Turistii care viziteaza gradina zoologica Ohama din Japonia nu mai au voie sa hraneasca animalele, in special pe cele 50 de maimute din specia macac. Aproape jumatate dintre macaci sunt de-a dreptul obezi, dupa ce au fost tratati cu bunatati de zecile de mii de turisti care vin sa-i vada. Incepand de ieri insa, maimutele au fost puse la dieta stricta, scrie Libertatea.

O companie din Marea Britanie are un raspuns la criza imobiliara: casa de 13 mii de lire sterline (aproximativ 16.500 de euro). Si este o casa in toata regula, nu un chiosc de gradina. Singura “smecherie” este ca e livrata “la pachet” iar proprietarii trebuie sa si-o asambleze singuri, informeaza Gandul.

Un consilier al lui Nicolas Sarkozy a lansat un ghid cu locatii pentru agatat femei din Paris, titreaza Romantica. Controversata carte enumera o multime de locuri si cartiere, explicandu-le inamoratilor la ce sa se astepte cand vor ajunge acolo. Pierre-Louis Colin si-a intitulat opera, "Un ghid al fetelor frumoase din Paris".

Unui american ii place asa de mult berea, incat vrea sa-si petreaca eternitatea intr-un sicriu care e copia fidela a unei cutii de bere. Bill Bramanti (67 de ani) si-a cumparat deja cosciugul personalizat si chiar a petrecut cateva minute bune in el, sa vada daca i se potriveste, afirma Libertatea.

Murat Ziazikov, presedintele Ingusetiei, mica republica din Caucazul de Nord, avand granita comuna cu Cecenia, a fost batut mar, intr-un hotel din Moscova, de un cunoscut om de afaceri ingus, Musa Keligov, fost vicepresedinte al companiei Lukoil International, relateaza Click.

Cel mai inteligent pestisor din lume joaca fotbal, baschet si danseaza limbo, scrie Romantica. Comet, pestisorul auriu, a fost dresat de stapanul sau sa execute la comanda tot felul de activitati subacvatice. Dr Dean Pomerleau, a folosit o tehinica numita "sprijin pozitiv" pentru a-l invata pe Comet sa faca tot felul de acrobatii. Iar proprietarul spune ca oricine poate sa aiba aceleasi performante cu pestisorii din acvariul de acasa.

Medicii de la un spital din Columbia au descoperit 15.000 de dolari, infasurati in role de latex, in stomacul unei femei. Mexicanca Gladys Cabrera, in varsta de 24 de ani, a ajuns la clinica dupa ce s-a plans de dureri insuportabile la stomac, la scurt timp dupa sosirea pe aeroportul din Bogota. Se pare ca femeia transporta ilegal bani, relateaza Cancan.

Actorul Ashton Kutcher, sotul lui Demi Moore, a facut o marturisire socanta pentru un star cu pretentii de la Hollywood. El a afirmat ca obisnuieste sa faca pipi pe strada atunci cand iese sa-si plimbe cainii si il trece nevoia, informeaza Cancan.

Guvernatorul bancii centrale din Zimbabwe Gideon Gono a declarat ca va pune in circulatie bancnota de 250 de milioane de dolari zimbabweeni, scrie AFP.