Directia Nationala Anticoruptie a trimis marti in judecata patru procurori, dintre care doi de la Parchetul General, plus un notar, fost membru CSM, si un judecator. Acuzatia este ca cei sase ar fi fraudat concursul organizat in noiembrie 2007 de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru functii de conducere in Parchete.

Conform inregistrarilor de la dosar, membrii Comisiei l-ar fi considerat pe Dumitru Gheorghe (cel care a dat spaga pentru a obtine sefia Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti), dupa sustinerea proiectului, “cam tampitel, cam handicapat”.

Eugen Cojocaru (de la Parchetul General) i-a dat insa asigurari lui Bucur ca procurorul Gheorghe “nu poa’ sa aiba nici o surpriza, ca e fratele nostru”. La randul sau, Bucur il linisteste pe Cerbeanu: “Sunt sigur, ce dracu! De aia am dat din pedale!”. Bucur afirma ca a fost asigurat in acest sens chiar de Cojocaru. “M-a sunat azi «labagiul» ala ca e bine si ca maine alea vor fi oficiale!” (Cotidianul)

Actionarul rapidist, George Copos, crede ca echipa sa si Unirea Urziceni sint singurele formatii din Liga I care au jucat numai pe teren in acest sezon:

"Rapid si Urziceni sint singurele echipe care au jucat pe teren! Restul sint amanunte. Stiti vorbele lui Einstein? Vreau sa cunosc gindurile lui Dumnezeu, restul sint amanunte" (rapidisti.ro.)