Pamela Anderson isi vinde chilotii purtati. Este un lucru obisnuit printre vedetele de la Hollywood sa-si vanda in scopuri caritabile obiecte vestimentare. Pentru ca a renuntat la resedinta sa din Malibu, Pamela Anderson a scos la licitatie toate obiectele care nu-i mai foloseau. Lista include becuri arse, lenjerie intima purtata si jucarii, anunta Gardianul. Toti banii obtinuti in urma licitatiei au fost donati organizatiei pentru drepturile animalelor, PETA.

Le cer angajatilor sa se dezbrace. Potrivit Cancan, producatorii reality show-ului "Naked Office", din Marea Britanie, au anuntat ca doresc sa colaboreze cu companii ale caror angajati sunt dornici sa renunte la haine in direct. Pentru inceput, relizatorii emisiunii vor intervieva angajatii pentru a-si forma o parere cat de pudici sunt cei dispusi sa renunte la haine.

Papagalul care joaca baschet. Un papagal din China, care are aptitudini sportive, a facut un adevarat spectacol, zilele trecute, in Dalian, nord-estul Chinei. Inaripatul, care s-a dovedit a fi un as intr-ale baschetului, a nimerit cosul de fiecare data, sustine Libertatea.

A fugit gol ca sa prinda hotul. Instructorul de arte martiale David Turner, din Mansfield, Marea Britanie, a fost rasplatit de un judecator cu 634 de euro pentru ca a alergat gol pe strada. Barbatul, care tocmai il descoperise pe Timothy Bailey cotrobaindu-i prin casa, nu a stat mult pe ganduri si, desi tocmai iesise de la dus, a pornit in urmarirea hotului, pe care l-a si prins dupa cativa metri, relateaza Cancan.

Un britanic sughita de 15 luni neintrerupt. Christopher Sands sughite intruna de 15 luni si se gandeste ca doar o operatie l-ar mai putea salva de acest „inconvenient”. A incercat pana acum toate remediile traditionale si multe altele: hipnoterapie, yoga, reiki si o camera cu oxigen. Cu toate acestea, continua sa sughita la distanta de doua secunde, cateodata si in reprize de cate 12 ore pe zi. A calculat ca probabil a sughitat de 10 milioane de ori de cand s-a declansat problema, adica in luna februarie a anului trecut, scrie Gandul.

Avionul care zboara cinci ani fara oprire. Armata americana lucreaza la proiectul unui avion de spionaj si recunoastere care sa zboare timp de cinci ani neintrerupt, fara sa aiba nevoie sa aterizeze. "Zephyr" va zbura la 20.000-30.000 de metri altitudine, fara niciun fel de echipaj la bord. Pentru a nu avea nevoie de alimentare cu combustibil, specialistii cauta o modalitate ca acesta sa functioneze pe baza energiei solare, scrie Cancan.

Echipa de rugby austriaca a facut strip-tease pe strada. Echipa nationala de rugby a Austriei a incercat sa-si revina dupa o infrangere rusinoasa cu 48-0, pe care a primit-o de la lituanieni. Si cum altfel, daca nu cu natura si un pic de strip-tease. Toti cei 20 de barbati si-au facut de cap pe strazile din capitala Lituaniei, Vlinius, doar pentru a afla un pic mai tarziu ca au fost filmati si ca inregistrarea se afla deja pe internet, anunta Romantica.

Si-au aratat chilotii la muzeu. Starurile care au participat la Gala Institutului Costumului, desfasurata la Muzeul de Arta din New York, au oferit un spectacol cel putin jenant, aratandu-si chilotii in fata jurnalistilor. Printre acestea s-au aflat Natasha Richardson, fiica actritei Vanessa Redgrave, dar si fotomodelul Stephanie Seymour si Eva Mendes, relateaza Cancan.

In cautarea disperata a publicitatii - Madonna, inca un sarut lesbian. Madonna si-a reciclat cea mai buna metoda de publicitate: sarutul lesbian. In timpul unui concert la Paris, cantareata, care se apropie vertiginos de 50 de ani, a sarutat una dintre dansatoare, exact asa cum o facuse cu Britney Spears la MTV Awards, scrie Romantica.

Bec cu site pe internet. Conform Cancan, un bec in forma de bulb are propriul site pe internet, dupa ce a fost desemnat de reprezentantii Cartii Recordurilor drept "cel mai longeviv corp de iluminat din lume". Aflat intr-o unitate de pompieri din Livermore, California, becul lumineaza fara incetare din 1901, adica de 107 ani.