Cheeky Girls isi arata sanii din nou. Cantaretele de origine romana au fost tradate de decolteul mult prea generos al rochiilor, care le-a dezvelit sfarcurile in timpul unui bal, scrie Cancan.

Sarut lesbian la festivalul de moda de la Iasi. Soc la cea de-a XI-a editie a Romanian Fashion Week, eveniment ce se desfasoara in aceste zile la Iasi. Joi seara, dupa ce s-au lasat admirate, doua dintre manechine s-au sarutat pe scena, scrie Libertatea.

A pozat goala, apoi a ajuns ministru. Premierul italian Silvio Berlusconi a numit-o pe Mara Carfagna, care a fost dansatoare, timp de sase ani, intr-o emisiune de divertisment din Italia, in postul de ministru al Egalitatii de Sanse, relateaza The Daily Telegraph in editia electronica, citat de Click.

Un criminal e mai bogat ca Bill Gates. Desi pare greu de crezut, magnatul american Bill Gates, fondatorul celebrei companii Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, are o avere mai mica decat a unuia dintre cei mai cautati criminali de pe planeta. Dawood Ibrahim are o avere de peste 58 de miliarde de dolari, bani facuti din trafic de droguri, extorcare si bande de asasini platiti, scrie Cancan.

Rusii au vrut sa vada cum reactioneaza copii intre 13 si 15 ani la ecstasy. Politia rusa investigheaza de ce elevii unei scoli din orasul Yuzhno-Sakhalinsk s-au dezbracat, s-au catarat pe pereti si s-au intins pe podea, razand. Adolescentii, cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani, au consumat ecstasy din bauturile si din supa servita la scoala. Profesorii au declarat ca scola s-a transformat intr-o "azil de lunatici", imediat dupa masa de pranz, potrivit Romantica.

Fotomodel, obligat sa faca armata. Dupa ce a devenit celebra in lumea intreaga datorita pictorialelor fierbinti pe care le-a realizat pentru reviste precum "Elle", "Maxim", ori "Arena", dar si datorita relatiei sentimentale de doi ani pe care a avut-o cu Leonardo di Caprio, Bar Rafaeli a ajuns sa fie data drept exemplu negativ. Israelianca, in varsta de 22 de ani, a fost criticata de grupul politic "Forumul Pentru Promovarea Egalitatii de Sanse in Israel" din pricina faptului ca nu si-a satisfacut stagiul militar, scrie Cancan.

Angelina Jolie flirteaza cu mai multi italieni la doar 16 ani.Romantica ne prezinta un material video in care Angelina Jolie, la doar 16 anisori, pune pe jar mai multi barbati. Este vorba de un videoclip al lui Antonello Vendetti in care adolescenta Angelina face dragoste si flirteaza cu mai multi barbati. Vezi si tu cum arata Angelina la 16 ani! (VIDEO)